Pridružite se in zablestite v marčevski številki magazina SBC

Izbrani nasveti

12. Januar 2024

Pridružite se in zablestite v marčevski številki magazina SBC

Uredništvo SBC magazina, ki je pod okriljem kluba, že pripravlja prvo letošnjo številko, zato je tu nova priložnost za vas člane, da zasijete v središču pozornosti.

Marčevska izdaja magazina SBC bo ponovno prinesla veliko odličnega branja, predvsem pa bo ponudila aktualne vsebine, predstavitve najboljših podjetnikov in sveže, raznovrstne lifestyle vsebine. Članice in člani kluba imate tako priložnost, da tudi sami sodelujete pri ustvarjanju vsebine magazina. 

Pridružite se in izpostavite svoje podjetje

Bralcem se lahko predstavite s svojo navdihujočo podjetniško potjo in rastjo vašega podjetja. Imate zanimivo zgodbo ali bi se radi pojavili v našem lifestyle sklopu? Poleg tega vam nudimo možnost, da zasijete z image oglasom, kjer lahko izpostavite svoje podjetje, storitve ali produkte na izviren način.

Zakaj sodelovati?

Magazin SBC dosega ključne odločevalce v državi, prestižne hotele, wellness centre, kongresne dvorane, vrhunske restavracije, letališča in številne druge prestižne lokacije. Zavezani smo odgovornemu ravnanju do okolja, zato je magazin natisnjen na ekološkem papirju. 

Kontaktirajte nas

Če želite izkoristiti to priložnost za promocijo svojega podjetja, nas kontaktirajte preko e-pošte:

marketing@sbc.si

Pridružite se nam in skupaj ustvarimo nepozabno marčevsko izdajo magazina SBC!

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano