Partnerstvo preko meja: Tiko Pro in Nova

Člani

03. Januar 2024

Partnerstvo preko meja: Tiko Pro in Nova

Podjetje Tiko Pro je sklenilo partnerstvo s podjetjem Nova iz Grčije, dinamičnim telekomunikacijskim podjetjem, ki je priznano po svoji inovativnosti in vodilni vlogi v digitalni transformaciji.

»Nova, član skupine United Group, je v samem srcu tehnološkega napredka v Grčiji in širi svoj vpliv z razvojem pionirskih digitalnih rešitev, ki spreminjajo način, kako ljudje komunicirajo, sodelujejo in se zabavajo, po celotni Evropi,« so sporočili iz podjetja Tiko Pro. 

Nova ponuja širok spekter storitev, vključno z visokohitrostnim širokopasovnim dostopom, televizijo, mobilnimi in stacionarnimi komunikacijami ter satelitskimi storitvami v Grčiji in na Cipru. Njihova zavezanost podpori sodobnih podjetij se kaže v ponudbi visokokakovostnega internetnega dostopa, korporativnega omrežja, povezovanja oddaljenih lokacij, fiksne telefonije, gostovanja računalniških sistemov in aplikacij ter nadzorovanih storitev.

Skupno sodelovanje čTiko Pro in Novo simbolizira moč povezovanja in skupnega iskanja rešitev, ki ne le izboljšujejo poslovne procese, temveč tudi povečujejo učinkovitost in konkurenčnost na globalni ravni. 

Ioannis Markopoulos, vodja EU in mednarodnega poslovanja pri Novi, izraža veliko zadovoljstvo ob sodelovanju s Tiko Pro: »Naše partnerstvo s Tiko Pro nenehno presegajo pričakovanja, kar kaže na njihovo predanost k odličnosti. Tiko Pro ima ključno vlogo pri omogočanju našega tehnološkega napredka s pomočjo EU sredstev, kar nam pomaga pri razvoju inovativnih digitalnih rešitev.«

»To partnerstvo ni le priznanje za Novine tehnološke dosežke, temveč tudi za našo strast in predanost pri podpiranju inovacij in rasti v digitalni ekonomiji. Z združevanjem naših sil z Novo podjetje Tiko Pro potrjuje svoje poslanstvo, da prinašamo strateško vrednost v Evropi in da smo ključni igralec v ekosistemu evropskih inovacij,« je povedala Kristina Kočet Hudrap, lastnica podjetja Tiko Pro in članica upravnega odbora SBC. 

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano