Zaključno druženje SBC Mentorskih parov: Obogatitev znanja in neprecenljive povezave na poti rasti in skupnega učenja

Dogodki

06. December 2023

Zaključno druženje SBC Mentorskih parov: Obogatitev znanja in neprecenljive povezave na poti rasti in skupnega učenja

Ob koncu leta SBC zaključuje z novo generacijo Mentorskih parov. Zaključno druženje SBC Mentorskih parov je bilo prisrčno srečanje, ki je oznanilo zaključek letošnjega mentorskega programa. V predprazničnem vzdušju v SBC Loungu so se mentorji in mentoriranci poslovili od programa, ki jih je povezal v izjemno skupnost učenja in rasti.

Mentorski pari-24.jpg

Mentorski pari-13.jpg

Moja izkušnja v mentorskem programu je bila izjemno pozitivna. Cenim, da sem lahko skozi ta proces šla s tako izkušenim podjetnikom, kot je Janez Rihter. Poleg vseh dragocenih nasvetov, ki sem jih prejela, sem prišla tudi do spoznanja, da se velika podjetja ukvarjajo z enakimi izzivi kot majhna. Razlika je samo v tem, da se jih, na podlagi dolgoletnih izkušenj in znanja, lotevajo na drugačen način. Laura Knavs, Adeo

Mentorstvo v SBC je bila zame izjemno pozitivna izkušnja. Iz meseca v mesec sem lahko spremljal, kako moji praktični nasveti in ideje pozitivno vplivajo na razvoj mladega podjetnika, njegove ekipe sodelavcev in samega podjetja. Poleg tega sem se tudi sam nalezel energije mojega mentoriranca, Aleksandra. Marko Perme, Agilcon

Dogodek smo začeli s preletom poteka SBC Mentorstva posameznih parov, kjer so delili zgodbe, dosežke in premagane izzive. Skozi ta del so odkrivali, kako močno je bilo sodelovanje in kako so si med seboj izmenjevali dragocene uvide.
Letos sem se prvič udeležil programa SBC Mentorstva, pri tem pa doživel prijetno izkušnjo, saj je SBC Mentorstvo preseglo moja pričakovanja. Z mentorico Katarino Ložar, pomočnico direktorice v Vizija računovodstvo d.d. sva dosegla vse zastavljene cilje mentorstva, pri tem pa tudi vzpostavila odličen poslovni odnos med družbama. Edo Kavalič, Kavalič, o.p., d.o.o.

Uspešnost mentorstva je v veliki meri odvisna od iniciativnosti mentoriranca. Moj letošnji mentoriranec se je na vsako srečanje dobro pripravil in me zasipal z vprašanji. Včasih tudi s takimi, ki si jih še sama nisem nikoli zastavila in so bili odgovori tudi zame na novo odkriti. Zato je vsako mentorstvo vedno nova in zanimiva izkušnja, iz katere tudi sama veliko odnesem. Anka Brus, Agitavit Solutions

Mentorski pari-20.jpg

Mentorski pari-21.jpg

Mentorski pari-26.jpg

Nato smo se posvetili primerom dobrih praks SBC Mentorstva v letu 2023. Udeleženci so pripovedovali o navdihujočih trenutkih, ki so izvirali iz njihovih sodelovanj, in kako so te izkušnje obogatile njihova življenja in poklicne poti. Vsaka izkušnja je bila edinstvena in pomembna, kar je dodatno okrepilo našo prepričanost v moč mentorstva.

Sledil je pregled predlogov za naslednje leto, kjer smo izmenjevali ideje o tem, kako še bolje izkoristiti potencial mentorskega programa. Izmenjali smo si mnenja o tem, kako program prilagoditi, da bo še bolj učinkovito podpiral in zadovoljeval potrebe vseh udeležencev.

Mentorski pari-27.jpg

Po zaključku formalnega dela programa je sledilo sproščeno druženje. S tem srčnim zaključnim druženjem smo sklenili letošnji SBC Mentorski program, napolnjen z globokimi povezavami, modrostjo in občutkom skupnosti, ki bo zagotovo trajala tudi v prihodnje.

Aleksandar Taskov, FUN4U - Marko Perme,  AGLICON  

Mentorski pari-01.jpg

 

Janez Rihter, RIHTER - Laura Rozman, ADEO marketing  

Mentorski pari-02.jpg

 

Aleksander Bastl, BASS - Andraž Selan, INFOTREND 

Mentorski pari-03.jpg

 

Katarina Ložar, Vizija Računovodstvo - Edo Kavalič, Odvetniška pisarna Kavalič    

Mentorski pari-04.jpg

 

Primož Gams, Dogs4motion- Jure Knehtl, WeScale

Mentorski pari-05.jpg

 

Sebastjan Lavrič, E-DISTI - Dejan Kletečki, Starfiniti  

Mentorski pari-06.jpg

 

Nina Milošič Slapšak, Odori - Damijan Jager, TIP TEH

Mentorski pari-07.jpg

 

Jan D. Bohak, Optomed - Mitja Povše, POVŠE METAL

Mentorski pari-08.jpg

 

Anka Brus, Agitavit Solutions - Matjaž Prijatelj, PRIMA računovodstvo     

Mentorski pari-09.jpg

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano