(video) SBC polepšal praznike: 16 otrok v stiski obdarjenih z iskricami veselja

Dogodki

18. December 2023

(video) SBC polepšal praznike: 16 otrok v stiski obdarjenih z iskricami veselja

V duhu praznične solidarnosti je SBC - Klub slovenskih podjetnikov, preko dobrodelne ustanove Rdeča žoga, ponovno združil moči s »Tremi zimskimi botri« in obdaril 16 otrok v stiski. Letošnji prazniki bodo tako prinesli iskrico veselja otrokom v stiski.

Otroci, stari med 14 in 17 let, so imeli skromna božična pričakovanja, ki smo jih v Rdeči žogi izpolnili z ljubeznijo in toplino. Rdeča žoga in SBC sta tako omogočila nakup daril, ki bodo ne samo izpolnila njihove skromne želje, temveč bodo v njihova srca vlila upanje in radost.

»Ponosni smo, da lahko skupaj s SBC - Klubom slovenskih podjetnikov izpeljali projekt »Trije zimski botri« in razveselili otroke, ki se soočajo s težkimi razmerami. Vsak nasmeh, ki ga bomo pričarali na obraz vsakega od teh 16 otrok, je neprecenljiv. Hvala vsem, ki ste se odzvali in delili svojo dobroto ter nesebičnost,« je ob tej priložnosti dejal Miha Blažič, predstavnik Rdeče žoge. Članom in podpornikom SBC - Kluba slovenskih podjetnikov se zahvaljujemo za njihovo velikodušnost in srčnost, ki so jo delili z otroki v okviru projekta »Trije zimski botri«. Skupaj smo zgradili most do srečnejših praznikov za tiste, ki potrebujejo našo podporo in ljubezen.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano