Tiko Pro tretjič med najhitreje rastočimi v Sloveniji!

Člani

02. December 2023

Tiko Pro tretjič med najhitreje rastočimi v Sloveniji!

Član SBC se je uvrstil med dobrih tri tisoč najhitreje rastočih v Sloveniji od skupno skoraj 120 tisoč podjetij, koliko so jih analizirali pri Ajpesu, ki vsako leto pripravi seznam. 

Čestitamo! 

Ajpes je iz javno objavljenih letnih poročil gospodarskih družb in samostojnih podjetnikov posameznikov pripravil seznam hitro rastočih podjetij za obdobje 2018-2022. Med več kot 119 tisoč podjetij so prepoznali 3074 hitro rastočih. Med je tretjič zapored tudi član SBC, podjetje Tiko Pro, ki ga je ustanovila Kristina Kočet Hudrap. 

Hitro rastoča podjetja predstavljajo v Sloveniji 2,6 % podjetij, zaposlujejo 8,5 % delavcev (46.918), dosegla pa so 17,2 milijard evrov čistih prihodkov od prodaje. Letos so na seznam prvič uvrstili 721 podjetij, medtem ko je 20 podjetij takšnih, ki ohranjajo hitro rast iz preteklih let. 

»Tiko Pro je ponovno zasijal (že tretjo leto zaporedoma) kot eno najhitreje rastočih podjetij v Sloveniji! Agencija RS za javnopravne evidence in storitve, AJPES, je pravkar razkrila dolgo pričakovan seznam hitro rastočih podjetij za obdobje 2018-2022, in zelo smo navdušeni, da smo del te prestižne zasedbe. Za ta uspeh se zahvaljujemo naši neverjetni #ekipa in zaupanju naših #strank, ki so z nami na tem potovanju,»« so v objavi ponosno zapisali pri članu SBC. 

tiko pro --.jpg

Čestitamo za potrditev odličnega dela! 

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano