Techno festival zavit v šotorsko eleganco Petre

Člani

12. December 2023

Techno festival zavit v šotorsko eleganco Petre

Letošnji Verve festival v Švici, ki je postal epicenter ljubiteljev techno glasbe, so zaznamovali tudi šotori podjetja Petre. Več kot 2.400 kvadratnih metrov festivalskega prizorišča v idilični vasici Andermatt je bilo decembra prekrito s šotori Petre, ki so ustvarili nepozabno kuliso za techno festival Verve.

IMG_3356.jpg

Petre šotori, priznani po svoji kakovosti, so se izkazali za idealno izbiro za to prestižno glasbeno doživetje. Njihova izjemna zmogljivost in prilagodljivost so omogočili, da so šotorske konstrukcije Petre postale središče pozornosti, saj so zagotovile vizualno impresivno in funkcionalno pokritost prizorišča.

»Ponosni smo, da smo lahko sodelovali pri ustvarjanju tako edinstvenega festivalskega doživetja. Naši šotori niso zgolj zaščitna sredstva pred vremenskimi vplivi, ampak so postali nepogrešljiv del atmosfere in vzdušja festivala Verve,« pravi Marija Petre, lastnica podjetja Petre šotori-hale.

Festival, ki je potekal v čarobnem okolju švicarskih Alp, je združil številne glasbene navdušence iz vsega sveta, ki so uživali v izjemnih nastopih priznanih tehno izvajalcev. Šotori Petre pa nadaljujejo s svojim poslanstvom, da presegajo pričakovanja in dajejo dogodkom neponovljivo doživetje.

petre voščilnica 2024 slo web 2.jpg
 

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano