Poziv članom SBC: Skupaj razsvetlimo srca otrok v projektu »Trije zimski botri«

Dogodki

08. December 2023

Poziv članom SBC: Skupaj razsvetlimo srca otrok v projektu »Trije zimski botri«

Drage članice, dragi člani kluba. 

Leto je naokoli in znova vstopamo v najlepši čas v letu - čas, ki bi moral biti napolnjen z veseljem, toplino in radostjo. Na žalost pa mnogi otroci pričakujejo praznike z žalostjo v srcu. Namesto brezskrbne radosti, občutijo stisko, osamljenost, prikrajšanost in zapuščenost.

Projekt »Trije zimski botri« nas znova vabi, da združimo moči in pomagamo otrokom, ki se soočajo s težkimi razmerami. Letos smo se v dobrodelni ustanovi Rdeča žoga, ki deluje pod okriljem SBC – Kluba slovenskih podjetnikov, odločili obdariti 16 otrok, starih med 14 in 17 let, ki imajo konkretna in skromna božična pričakovanja. Njihova srca iščejo iskrico veselja, ki bi jih grela še vse leto.

Pozivamo vas, da se pridružite temu plemenitemu projektu in prispevate svoj del k ustvarjanju toplejših praznikov za teh 16 otrok. Vaše donacije bodo omogočile nakup daril, ki bodo izpolnila njihove skromne želje in jim vlila upanje v srca.

Vsaka pomoč, velika ali majhna, bo naredila razliko. Skupaj lahko prižgemo tisto iskrico veselja, ki bo ogrevala otroška srca še vse leto. Prosimo, da se obrnete na nas in izrazite svojo pripravljenost sodelovati v projektu »Trije zimski botri«. Naredimo ta praznični čas nekaj posebnega za vse otroke, ki si to zaslužijo.

Podatki za pomoč: 
Ustanova Rdeča žoga
Dunajska cesta 119
1000 Ljubljana 
TRR: SI56 3300 0000 3022 511
Namen: Trije zimski botri

 

Več o projektu:
https://trijezimskibotri.si/

Hvala vam za vašo velikodušnost in srčnost.

Lepo praznično obdobje vam želi,
ekipa SBC
 

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano