Podjetje Intra Lighting: Eden najboljših na Primorskem

Člani

12. December 2023

Podjetje Intra Lighting: Eden najboljših na Primorskem

Podjetje Intra Lighting, član SBC – Kluba slovenskih podjetnikov, je prejelo posebno priznanje na dogodku »Najboljša primorska podjetja«, ki ga organizirajo Primorske novice. To ugledno priznanje je bilo podeljeno po izboru bralcev, ki so izrazili svoje zaupanje v uspešnost in inovativnost podjetja Intra Lighting iz Šempetra pri Gorici.


Podjetje Intra Lighting, ki je ključni akter na svetovnem trgu razsvetljave, je prisotno v 65 državah po svetu. Njihova rast je rezultat uporabe naprednih tehnologij, strojev ter nenehnih inovacij. 
»Smo izjemno veseli nagrade, ki se mi zdi daleč najboljša nagrada, ki smo jih prejeli. Če nekaj podelijo ljudje, bralci Primorskih novic, je to zlata vredno. Za to so zaslužni vsi moji sodelavci,” je na prireditvi povedal Marino Furlan.887041_dscf5292-01.jpg


Janez Pavčnik, direktor Primorskih novic, je v svojem nagovoru poudaril pomembno vlogo podjetij v družbi, izpostavil, da z zaposlovanjem prispevajo k socialni stabilnosti ter povečanju kakovosti življenja prebivalcev. »Podjetja vplivate na izboljšanje infrastrukture, dvigate kakovost bivanja, z investicijami in projekti spodbujate razvoj v svojem okolju, « je dejal. Dodal pa je tudi, da so podjetja nepogrešljiv člen razvoja in izobraževanja, pa tudi ključni dejavnik v kulturi, turizmu, športu in pri ohranjanju kulturne dediščine.
S tem priznanjem se je Intra Lighting uveljavilo kot eno najboljših primorskih podjetij, ki ne le ustvarja inovativne izdelke, ampak tudi prispeva k razvoju lokalnega okolja ter dvigu kakovosti življenja svojih zaposlenih in prebivalcev regije.

Čestitamo podjetju Intra Lighting za zasluženo priznanje.

Vir: Primorske novice
 

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano