Otvoritev Mentorskega programa SBC in GEA College

Dogodki

15. December 2023

Otvoritev Mentorskega programa SBC in GEA College

SBC in GEA College sta otvorila Mentorski program v študijskem letu 2023/24. Četrta generacija študentov, ki je vključena v študijski modul za nadarjene, ambiciozne in podjetne študente, poimenovan GEA TOP Talents je tako uradno spoznala njihove letošnje mentorje izmed članov SBC in članov sekcije SBC Mladi. Uvodno druženje je bilo v SBC Lounge-u.

DSC00725.jpg

V sproščenem in navdihujočem vzdušju so vsi udeleženci dogodka, predstavili svoje edinstvene zgodbe in cilje, ki jih želijo doseči skozi mentorski program. Program je namenjen povezovanju študentov GEA College z uspešnimi slovenskimi podjetniki, člani SBC in člani sekcije SBC Mladi. 

Predstavitev dela in ciljev
Vsi sodelujoči deležniki, mentorski pari so na dogodku, ki je potekal v sproščenem in hkrati navdihujočem vzdušju, predstavili svojo unikatno zgodbo in zastavljene cilje, ki so si jih zadali na letošnje sodelovanja v sklopu mentorstva.

Izbrane študente smo v okviru programa povezali z mentorji, z namenom izmenjave izkušenj in znanja s področja podjetništva, poslovanja in gradnje karierne poti. 

Kdo so bili mentoriranci?
Mentoriranci v študijskem letu 2023/24 so študenti GEA College, ki sodelujejo v prilagojenem modulu za nadarjene – GEA TOP Talents in si želijo:
•    sodelovati z uspešnim in prepoznavnim slovenskim podjetnikom, članom SBC ali članom sekcije SBC Mladi v obliki mentorstva,
•    izmenjevati ideje, poglede in izkušnje s področja podjetništva in poslovanja,
•    pridobiti vpogled v izkušnjo podjetništva v praksi s strani nekoga, ki je podjetniško izkušnjo že uspešno uresničil,
•    prepoznavati lastne talente ter osebnostno in profesionalno zrasti.

Kdo so Mentorji? 

Mentorji so člani SBC - Kluba slovenskih podjetnikov ali sekcije Mladi.

- Janja Božič Marlot, Mediana d.o.o., članica SBC

- Jana Fleišer, Dobra teta d.o.o., članica sekcije SBC Mladi

- Primož Gams, Dogs4motion d.o.o., član sekcije SBC Mladi

- Rok Starič,  ROK'S NUT BUTTER d.o.o., član sekcije SBC Mladi

DSC00752.jpg

Mentorski program med SBC in Gea College nadaljuje s svojim poslanstvom, povezovanjem mladih talentov z izkušenimi podjetniki, kar ustvarja trdno osnovo za rast in uspeh na profesionalni poti. 

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano