Nova knjiga Masterchefa bo razvajala naše brbončice s kulinaričnimi specialitetami

Člani

11. December 2023

Nova knjiga Masterchefa bo razvajala naše brbončice s kulinaričnimi specialitetami

V podjetju Innovatif, članu SBC, zagotovo ne bodo lačni, saj lastnikov sin, zmagovalec Masterchef Slovenija 2021, Bruno Šulman, nadaljuje svojo kulinarično pot. Tokrat z izdajo svoje prve kuharske knjige. Mladi chef je svojo kreativnost združil v sodobni kuharici, ki obsega vse, od preprostih vsakodnevnih jedi do izbranih receptov, primernih za posebne priložnosti. 

d'broonch - bruno šulman - Foto Ziga Intihar-156.jpg

V knjigi, ki je izšla v samozaložbi, Bruno deli več kot sedemdeset receptov, razdeljenih v tri sklope. Prvi sklop predstavlja osnovne kuharske veščine, drugi razkriva njegove najljubše recepte, ki jih rad pripravlja in uživa doma, medtem ko tretji sklop namenja tistim bolj ambicioznim kuharjem, ki že dobro obvladajo osnove. Tu jih chef Bruno navdušuje s kompleksnimi "Masteršef" recepti.

Knjigo je oblikoval nagrajeni oblikovalec Kristijan Andoljšek, hrano pa je ujela v objektiv Suzan Gabrijan, ki sodeluje tudi z Ano Roš. Primož Korošec pa je prispeval portretne fotografije, medtem ko so krožnike oblikovali priznani slovenski keramičarji (FOH studio, Juha studio, Studio Mache), kar vsakemu jedi doda edinstveno zgodbo.
»Izdaje knjige sem se lotil, ker želim deliti svojo ljubezen do kuhanja in svoje najljubše recepte z vsemi kuharskimi navdušenci,« pove 23-letni Bruno. In doda, da ima vsak recept tudi svojo uvodno zgodbo, v kateri predstavi svojo povezavo z jedjo, kje je z njo prišel v stik ali zakaj mu je tako všeč. 

Bruno, ki je knjigo pripravljal celo leto, poudarja, da je vsak recept popolno izdelan in natančen. Z izdajo knjige želi Bruno deliti ljubezen do kuhanja in spodbuditi vsakogar, da se nauči kuhati ter uživa v tej umetnosti. Svoje delo opisuje kot ljubezensko pismo do kulinarike, ki ga želi deliti s svetom.

D'BROONCH 6675 obdelana RGB 01.jpg

Kuharico lahko naročite TUKAJ.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano