Kristina Kočet Hudrap in Andraž Žurman nominirana za prestižno priznanje Mladi manager leta

Člani

04. December 2023

Kristina Kočet Hudrap in Andraž Žurman nominirana za prestižno priznanje Mladi manager leta

Med letošnjimi nominiranci Združenja Manager za priznanje Mladi manager-ka leta sta Kristina Kočet Hudrap (lastnica podjetja Tiko pro in članica upravnega odbora SBC) in Andraž Žurman (lastnik podjetja LabCore in predsednik sekcije SBC Mladi). Nominirana je tudi Martina Anderlič iz podjetja Tiko Pro. 

Čestitamo! 

Kristina Kočet Hudrap in Martina Anderlič

Zgodba Kristine Kočet Hudrap in Martine Anderlič je uspešna zgodba, polna prebojev in impresivnih rezultatov. Komisijo sta navdušila njuna karizma in spoštljivo sodelovanje. Kot poudarjajo, gre za prvi precedenčni primer, kjer sta obe direktorici istega podjetja nominiranki za priznanje Mladi manager/ka, kar je simbol in vzor za sodelovanje med posamezniki v podjetjih.

Kristina-Martina_TIKO PRO 4.12.2023.png

»Zavedava se, da današnji svet je še kako kompleksen in nihče ni popoln, oziroma superioren. S tem, ko se kot posameznik zaveš svojih pomanjkljivosti in zaveš prednosti drugega, je največji korak, ki ga lahko narediš v zrelosti. Na tak način dosežeš tudi večji fokus in hkrati lažje strmiš k svojemu poslanstvu. To, da druga drugi zaupava, da prepuščava in dopustiva da stvari izpelje tista, ki jih bolje in lažje obvlada z vidika izkušenj in znanja, je nama prineslo največji možni in sinergijski napredek,« pravi Kristina Kočet Hudrap. Pri tem pa Martina Anderlič dodaja: »Nikoli nisva bežali pred odgovornostjo in obveznostmi. Še kako se zavedava odgovornosti druga do druge, do zaposlenih, podjetja, poslovnih partnerjev in najinih družin. In posledično je takšna odgovornost še bolj pomembna in vesela sem, da so naju v Združenju Manager prepoznali kot precedenčni primer, kjer lahko kot dve direktorici skupaj vodiva podjetje. Še bolj, ker je sodelovanje kot sama vrednota tako zapisan v DNK Združenja Manager. Midve ga tako z veseljem vsakodnevno udejanjava – in to se pozna na vseh nivojih podjetja – tudi med zaposlenimi.«

Andraž Žurman

Je soustanovitelj in direktor hitro rastočega podjetja LabCore, ki se ukvarja z analitičnimi storitvami in podpornimi procesi za farmacevtsko industrijo. V podjetju LabCore zaposlujejo visoko izobražen kader. Pred časom so se začeli ukvarjati z organsko sintezo učinkovin, ki ima velik razvojni potencial. Z usmerjanjem v tovrstno specializacijo podjetje širi svoje polje ekspertnega znanja in krepi vlogo partnerja najbolj uveljavljenih proizvajalcev farmacevtskih izdelkov.

andraz_zurman_4 - crop.jpg

Andraž Žurman zase pravi, da ima rad izzive in rad odkriva nova področja, ki so mi neznana. "S tem pridobivam nove izkušnje, se učim in nenehno rastem kot posameznik." Žurman je pred kratkim z ambicioznim programom postal predsednik sekcije SBC Mladi. 

Zmagovalec bo znan 12. decembra

Četrti kandidat v izboru je dr. Michal Maco iz podjetja Corwin SI. 

Nadaljnji koraki v zvezi s priznanjem vključujejo predstavitev in pogovor s finalisti na prednovoletnem Mastersu Združenja Manager, ki bo potekal 12. decembra 2023, na januarskem srečanju Združenja Manager, 31. januarja 2024 pa bo potekal finalni izbor z glasovanjem v živo, kjer bodo razglasili zmagovalca za Mladega managerja-ko.

V SBC - Klubu slovenskih podjetnikov smo ponosni, da se za to prestižno priznanje poleg Kristine Kočet Hudrap in Martine Anderlič, poteguje tudi predsednik SBC Mladi Andraž Žurman, LabCore d.o.o.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano