(video) Podjetniška kavarna Rimske Terme

Dogodki

29. November 2023

(video) Podjetniška kavarna Rimske Terme

V obdobju od 14. do 17. novembra so se po Sloveniji odvijali navdihujoči dogodki z imenom "Podjetniške kavarne". Organizirane so bile v devetih različnih kavarnah, kjer so se udeleženci lahko poglobili v svet podjetništva.

 

Eden izmed teh dogodkov je bil tudi v Rimskih Termah, kjer je povezovalka Eva Mastnak iz podjetja Ema prevzela vodenje. S skrbno izbranimi gosti, med katerimi so bili Iztok Podkrižnik iz Podkrižnika, Janez Rihter iz Montažnih hiš Rihter ter mlad podjetnik Jaka Kladnik iz Switch To Eleven, je dogodek postregel z odkrivanjem zanimivih podjetniških zgodb. Mastnakova je spretno vodila pogovor, v katerem so gostje delili svoje izkušnje, uspehe, nauke in tudi napake, kar je prispevalo k bogatemu vpogledu v raznolikost podjetniške poti.

Dogodek je gostil Valery Arakelov, člana SBC.

Celotna serija "Podjetniških Kavarn" se je izkazala kot izjemen prostor za povezovanje in izmenjavo znanj med izkušenimi podjetniki ter mladimi ambicioznimi posamezniki. S tem je dodala pomemben prispevek k spodbujanju podjetniškega duha in ustvarjanju povezav v slovenskem podjetniškem okolju.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano