(video) Podjetniška kavarna Murska Sobota

Dogodki

28. November 2023

(video) Podjetniška kavarna Murska Sobota

V obdobju od 14. do 17. novembra so se po Sloveniji odvijali dogodki, imenovani "Podjetniške kavarne", ki so prinesle navdihujoče trenutke in dragocene vpoglede v svet podjetništva. Devet različnih kavarn je bilo prizorišče teh srečanj, kjer so se udeleženci lahko poglobili v zanimivosti podjetniškega sveta.

 

V Murski Soboti, natančneje v Kodila Gourmet delikatesi & restavraciji, je bil gostitelj Janez Kodila. Navdihujoč pogovor pa je spretno moderiral Smiljan Mori iz Smart Money Solutions.

Štefan Pavlinjek iz ROTO Group je delil izjemne izkušnje, ki so prispevale k živahnemu dialogu, poleg njega pa so svoje zgodbe delili tudi Renato Pahor iz Virsa ter mladi član Uroš Požgan iz Kokice.

Udeleženci so tako lahko prisluhnili izkušnjam, uspehom, napakam in naukom iz podjetniškega sveta, kar je nedvomno pripomoglo k širjenju njihovega razumevanja podjetništva.

Dogodki, kot so "Podjetniške kavarne", izpostavljajo pomen deljenja znanja in izkušenj ter spodbujajo rast in razvoj podjetniške skupnosti v Sloveniji.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano