(video) Podjetniška kavarna Maribor

Dogodki

28. November 2023

(video) Podjetniška kavarna Maribor

V obdobju od 14. do 17. novembra so se po Sloveniji odvijali navdihujoči dogodki z imenom "Podjetniške kavarne". Organizirane so bile v devetih različnih kavarnah, kjer so se udeleženci lahko poglobili v svet podjetništva.

Vsaka od lokacij je gostila izkušene podjetnike, SBC člane, ki so delili svoje zgodbe, uspehe, nauke in napake, ponujali pa so tudi vpogled v svojo podjetniško pot.

Ena od kavarn, ki je gostila tovrstno dogajanje, je bila Čokoladna kavarna Teta Frida v Mariboru. Povezovalka Tanja Skaza iz Plastike Skaza je skupaj z občinstvom gostila Petra Ladiča iz Intere, Miho Senčarja iz Tenzorja ter mlado podjetnico Katjo Zajko iz Recosi.

 

Na dogodkih so se udeleženci lahko neposredno povezali s uspešnimi podjetniki ter pridobili vpogled v različne vidike podjetništva. Pogovori so segali od strategij za uspešno vodenje podjetja do spoprijemanja z izzivi in preseganja ovir na podjetniški poti.

Vsak gostujoči podjetnik je imel priložnost deliti svoje edinstvene izkušnje, kar je prispevalo k raznolikosti nasvetov in perspektiv. Peter Ladič iz Intere je delil ključne korake za uspeh, medtem ko je Miha Senčar iz Tenzorja morda osvetlil tehnične vidike poslovanja. Mlada podjetnica Katja Zajko iz Recosi pa je zagotovo prinesla svež pogled na sodobne izzive in priložnosti.

Čokoladna kavarna Teta Frida v Mariboru je tako že drugo leto zapored postala prizorišče navdihujočega srečanja med podjetniško mislečimi ljudmi, ki so delili znanje in izkušnje s tistimi, ki še gradijo svoje poti v poslovnem svetu.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano