(video) Podjetniška kavarna Kranj

Dogodki

29. November 2023

(video) Podjetniška kavarna Kranj

Med 14. in 17. novembrom se je po vsej Sloveniji odvijali dogodki v okviru Festivala podjetništva, pod imenom "Podjetniške kavarne". Devet različnih kavarn po državi je postalo prizorišče zanimivih srečanj, kjer so se udeleženci lahko poglobili v svet podjetništva.

 

 

Eden od dogodkov je potekal tudi v Kranju, natančneje v Panorami Stara Pošta. Tu je Miha Lavtar iz Optiweba povezoval razpravo, v kateri so sodelovali izkušeni podjetniki in člani SBC. Med njimi so bili Iztok Stanonik iz Polycoma, Matjaž Tičar iz Dom Trade ter mlada podjetnica Kaja Strniša iz Brst psihologija.

Na podjetniškem odru je vsak govornik delil svojo edinstveno podjetniško pot, izpostavil uspehe, nauke in tudi napake, ki so bile ključne pri oblikovanju njihovega poslovnega uspeha. Gostitelj Uroš Gorjanc iz Olma je dodal svojo perspektivo in dopolnil razpravo z lastnimi izkušnjami.

Udeleženci so imeli priložnost postavljati vprašanja, izmenjevati mnenja in se povezovati z drugimi podjetniki. "Podjetniške kavarne" so tako postale prostor navdiha, izmenjave idej in gradnje mostov med izkušenimi podjetniki ter tistimi, ki šele začenjajo svojo podjetniško pot.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano