SBC Nasledniki: ogled podjetja RESEDA

Dogodki

23. November 2023

SBC Nasledniki: ogled podjetja RESEDA

Tema »nasledstva v podjetju« je med najbolj pomembnimi in zanimivimi za družinska podjetja v Sloveniji. Za večino članov SBC je nasledstvo podjetja aktualno vprašanje, saj je to izziv, na katerega bodo morali lastniki podjetij odgovoriti v prihodnjih letih. 

1700734885162.jpg

1700735858810.jpg

Lastnik podjetja Reseda, člana SBC Damjan Habjanc je v tej luči poudaril pomen načrtovanja in izbire nasledstva. 

1700734885288.jpg

Po ogledu podjetja je skupina SBC Naslednikov imela iskren pogovor o vplivu prenosa na naslednjo generacijo na delovanje podjetja. Izkušnje so delili Rok Hudej iz Euronove in Anže Arzenšek iz Strojegradnje Sas. Pogovor je nudil vpogled v kompleksnosti procesa nasledstva ter kako se podjetja soočajo z izzivi in priložnostmi, ki jih prinaša. 

1700734885133.jpg

1700735858844.jpg

Skupina je tako skozi neposreden ogled podjetja kot tudi v dialogu z izkušenimi prisotnih pridobila dragocene uvide v dinamiko podjetja Reseda ter izzive in uspehe procesa nasledstva v poslovnem svetu.

O podjetju RESEDA d.o.o.

Podjetje Reseda d.o.o. je inovativno in sodobno podjetje z vizijo, bogatimi izkušnjami, tradicijo in jasnimi cilji, ki se nanašajo predvsem na kvalitetne izdelke in storitve ter z njimi povezanim zadovoljstvom  strank in partnerjev, ki so ključnega pomena za delovanje in razvoj. S sedežem v Novi vasi pri Markovcih se trudijo delovati v prid lokalnega in širšega okolja, da so lahko usmerjeni v najboljše rezultate, odlikujejo pa jih večletne izkušnje in številne reference. Primarna dejavnost zajema CNC obdelavo kovin, proizvodnjo in zelo kompleksno montažo kovinskih izdelkov, konstruiranje, 3D modeliranje ter načrtovanje proizvodnih procesov v kovinarski stroki. Podpirajo tudi slovenski šport, med drugimi sponzorirajo tudi Kristjana Čeha, nekdanjega svetovnega prvaka v metu diska. 
 

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano