Nagrada Kristalni Triglav 2023 v roke SBC članu

Člani

21. November 2023

Nagrada Kristalni Triglav 2023 v roke SBC članu

Na Dnevih slovenskega turizma, ki so se te dni odvijali v Novi Gorici, so podelili najvišja priznanja v slovenskem turizmu. Prestižnega kipca je prejelo podjetje Vabo, član SBC - Kluba slovenskih podjetnikov, ki upravlja s celoletnim gorskim centrom Kope. Hkrati pa se ponaša z blagovno znamko Robeta, ki postaja vse bolj mednarodno prepoznaven slovenski proizvajalec visoko kakovostnih avtodomov.

Med vsemi slovenskimi zimskimi športnimi središči bodo na Kopah na slovenjegraški strani Pohorja v prihajajoči zimski sezoni največ novosti. Poleg že obstoječega počitniškega naselja z osrednjim hotelskim objektom Lukov dom in sodobnim celoletnim postajališčem za avtodome, bodo dodali še Hotel Grmovškov dom s 150 ležišči. Nov hotel bo gostom ponudil poleg domače koroške restavracije tudi prenovljeni Holcer pub, kjer se bodo lahko gostje zabavali vse dni v tednu.

Posebno pozornost so namenili tudi izboljšavam žičniškega sistema. S postavitvijo dveh novih štirisedežnic in popolno prenovo vlečnice so ustvarili ugodnejše in varnejše pogoje za smučanje. Vseh 10 smučarskih prog so preuredili, dodali pa so še tri nove, kar bo obogatilo smučarsko izkušnjo na Kopah.

Podjetje Vabo d.o.o., kot upravljavec gorskega centra Kope, ni le pomemben akter v slovenskem turizmu, ampak tudi gonilo razvoja celovite turistične ponudbe v občini Slovenj Gradec. Njihova predanost in inovativnost sta bili ključni za preporod gorskega turističnega središča Kope ter turizma v Slovenj Gradcu.

Društvo turističnih novinarjev Slovenije je priznanje Kristalni Triglav 2023 izročilo Boštjanu Paradižu, direktorju družbe Vabo. Drago Bulc, častni predsednik Društva turističnih novinarjev Slovenije in idejni oče priznanja, je ob tej priložnosti izrazil iskrene čestitke podjetju Vabo. 

Triglav 2023.jpg

V SBC - Klubu slovenskih podjetnikov smo izjemno ponosni na našega člana, podjetje Vabo in mu iskreno čestitamo za zaslužen kipec KRISTALNI TRIGLAV 2023.

Vir in foto: Društvo turističnih novinarjev Slovenije

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano