Igrivi izzivi na Festivalu podjetništva: Otroci razvijajo podjetniške veščine

Člani

21. November 2023

Igrivi izzivi na Festivalu podjetništva: Otroci razvijajo podjetniške veščine

Na osrednjem dogodku Festivala podjetništva so na Brdu pri Kranju otroci igrali namizno družabno igro Igrivi izzivi, katere namen je razvoj podjetniških veščin. V okviru tretjega panela je Igrive izzive igralo 26 otrok iz OŠ Center, Novo mesto, OŠ Grm, Novo mesto, OŠ Brezovica pri Ljubljani in OŠ Staneta Žagarja Kranj. 

2.festival podjetništva_SBC_234_foto-Barbara Reya.JPG

Igro o podjetništvu Igrivi izzivi je v sodelovanju s SBC – Klubom slovenskih podjetnikov razvil član kluba. Gre za igro, ki mladim na zanimiv in zabaven način predstavi osnove podjetništva in spodbuja podjetniško razmišljanje.

»Verjamemo v moč igre kot orodja za prenos vrednot in sporočil. Igre so odličen način za približanje podjetja različnim generacijam na zabaven in učinkovit način. Raziskave kažejo, da se preko igre informacije zapišejo v spomin hitreje in trajnejše,« so prepričani v Value Add Games.

O podjetju Value Add Games

V založbi Value Add Games so edino podjetje v Sloveniji, ki je specializirano za razvoj in oblikovanje družabnih iger po meri. V Value Add Games, ki je v lasti člana SBC, podjetja MOS Servis, so ponosni na izkušeno ekipo, ki s strastjo ustvarja unikatne in zabavne igre primerne za vse generacije. Njihova vizija je razvijati igre, ki obljubljajo veselje, smeh in kakovostno druženje. S ponosom še dodajajo, da so njihove igre oblikovane in v večji meri tudi izdelane v Sloveniji.
 

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano