Dvojna odličnost podjetja PC7: navdušili v Londonu in Sloveniji

Člani

16. November 2023

Dvojna odličnost podjetja PC7: navdušili v Londonu in Sloveniji

Podjetje PC7, ponosni član SBC - Kluba Slovenskih podjetnikov, je svoje inovacije predstavilo tudi izven meja. Njihov revolucionarni produkt PandaChat se je v kategoriji AI/Machine Learning Innovation of the Year (najboljše inovacije na področju umetne inteligence in strojnega učenja) uvrstil med finaliste SDC Awards ki jih podeljujejo v Londonu. Izjemen dosežek so zabeležili tudi v Sloveniji - uvrstili so se na seznam hitro rastočih slovenskih podjetij. 

Čestitamo! 

SDC Awards je prestižna nagrada, ki priznava odličnost, inovativnost in uspešnost na področju informacijske tehnologije ter umetne inteligence.

PandaChat se je postavil ob bok velikim imenom, kot so Vodafone, NetOp.Cloud, QiO Techonologies in druga.panda chat.jpg

A to ni edina novica iz podjetja PC7, ki navdušuje. Podjetje se je letos prvič uvrstilo tudi med hitro rastoča podjetja v Sloveniji. Na seznam hitro rastočih podjetij, ki ga vsako leto objavlja Ajpes, se je letos uvrstilo le 2,6 % vseh vključenih podjetij. Odlikujejo jih dinamična rast, odlično poslovanje ter ustvarjanje novih delovnih mest. V tej družbi najboljših je letos tudi PC7. 

Uvrstitev na ta seznam je več kot le vpogled v uspešnost podjetja PC7, gre tudi za potrditev njegovega trajnega prispevka k slovenskemu gospodarstvu in celotni poslovni skupnosti. PC7 je torej več kot le podjetje; je zgled in navdih za vsa podjetja v IKT panogi, ki stremijo k odličnosti in trajnostni rasti. Uvrstitev na seznam je zgodba o uspehu, ki bo še dolgo odmevala v poslovnem svetu.

PC7 tako z uvrstitvijo PandaChata med finaliste SDC Awards kot z uvrstitvijo na seznam hitro rastočih podjetji v Sloveniji izkazuje predanost podjetja odličnosti in spreminjanju poslovnega sveta. 

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano