TEM Čatež: Pol stoletja ustvarjanja edinstvene zgodbe

Člani

11. Oktober 2023

TEM Čatež: Pol stoletja ustvarjanja edinstvene zgodbe

Podjetje TEM Čatež, član SBC - Kluba slovenskih podjetnikov slavi. Že pet desetletij ustvarjajo edinstveno zgodbo na Čatežu.

»Danih nam je bilo veliko lepih trenutkov, a tudi težkih preizkušenj. Vse to je del našega življenja, ki ga delimo z našimi zaposlenimi, kupci, dobavitelji in ostalimi poslovnimi partnerji,« pravi Dejan Bjelobaba, direktor podjetja TEM Čatež.

IMG-f79085e75f599d4369050940eeb6bbf1-V.jpg

S slavnostno prireditvijo ob 50. obletnici delovanja podjetja TEM Čatež so pokazali, kako pomemben mejnik ta jubilej predstavlja. V okviru dogodka so odprli nove poslovno-skladiščne prostore, ki bodo omogočili še boljše zadovoljevanje potreb strank. Poleg tega so predstavili novo prefinjeno linijo preklopnih pin stikal MODUL EDGE, ki poleg funkcionalnosti prinaša tudi estetsko vrednost in posebno vizualno izkušnjo.

Spoštovanje dediščine in poslovne vizije
Na slavnostnem dogodku niso pozabili na pokojnega direktorja Andreja Bajuka, ki je igral ključno vlogo pri uspehu podjetja. Njegov prispevek in vizija sta podjetju pomagala postati prepoznavno in cenjeno v panogi. S častnim spominom na Andreja Bajuka so izrazili hvaležnost za njegovo dediščino.
IMG_5849-scaled.jpg

Za kulinarične užitke številnih gostov so poskrbeli prav tako člani SBC Jezeršek gostinstvo, s priznanim slovenskim chefom Luko Jezerškom na čelu.

»TEMova družina« je skupaj z obiskovalci uživala v bogatem in pestrem programu ter pozitivni in sproščeni energiji.

IMG_6275-scaled.jpg

Bogata zgodovina podjetja TEM Čatež

Podjetje TEM Čatež je od svojih začetkov leta 1973 ustvarilo zavidljivo zgodovino. Od skromnih začetkov so postali vodilno podjetje na področju električnih stikal in vtičnic ter pripadajočega inštalacijskega materiala. Njihova zavezanost kakovosti in inovacijam jih je pripeljala do trenutnega današnjega uspeha.

Podjetje TEM svojim uporabnikom že 50 let zagotavlja sodobne rešitve stikal in vtičnic v bivalnih in delovnih interierjih s poudarkom na estetiki in udobju uporabe. Edinstven položaj na trgu dosegajo z zavzetostjo, z osebnim pristopom in s hitrim odzivom na potrebe trga.

Iz leta v leto utrjujejo tržni delež na domačem trgu in krepijo delovanje na tujih trgih, svoje izdelke prodajajo v 26 držav EU področja in širše. So srednje veliko podjetje in zaposlujejo 168 sodelavcev. Zaradi družinskih vrednot, ki niso le napisane na papirju, so med sabo zelo povezani, kar pomaga ustvarjati odlično delovno vzdušje in spodbudne pogoje za še boljši napredek.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano
To spletno mesto varuje Google reCAPTCHA in veljata Politika zasebnosti in Pogoji storitve.