SBC prihaja na obisk v Postojno

Dogodki

03. Oktober 2023

SBC prihaja na obisk v Postojno

SBC s predsednikom Jocem Pečečnikom bo v torek, 17. oktobra, gostoval v Postojni, kjer bo potekal že 10. redni regijski dogodek SBC pri vas. Na regijskih dogodkih klub vzpostavlja partnerstva z lokalnimi skupnostmi za odgovoren in skladen trajnostni razvoj. 

V središču dogodka bo razprava županov in podjetnikov o priložnostih za krepitev sodelovanja v lokalnem okolju ter izzivih, s katerimi se sooča savinjska regija. Sledil bo podpis pisma o nameri, ki prinaša zavezo za skupne korake v smeri blaginje, napredka in policentričnega razvoja države. 

Regijski dogodki SBC pri vas so namenjeni izmenjavi izkušenj in dobrih praks pri sodelovanju podjetnikov in lokalnih skupnosti. So priložnost za zavezništva pri doseganju napredka in blaginje lokalnih okolij in pri tem celotne družbe. Prihajamo bližje k vam dragi člani in skupaj gradimo podjetniško Slovenijo.
PROGRAM DOGODKA
Na okrogli mizi Skupno nastopanje članov SBC in občin za razvoj boljšega okolja bodo poglede na naslovno tematiko predstavili župani iz regije in člani SBC – Kluba slovenskih podjetnikov, ki povezuje najboljše slovenske podjetnike.

Predstavili bodo primere dobrih praks medsebojnega sodelovanja in razpravljali o izzivih in priložnostih, ki se ponujajo za nadaljnji razvoj lokalnega okolja. Dotaknili se bodo tudi vprašanj decentralizacije in demografije, vključno s privabljanjem mladih izobraženih talentov v lokalno okolje in kaj lahko občine naredijo za to, ter javno-zasebnih partnerstev, ki je pomembno za blaginjo in dobrobit vseh. 

Sodelujoči:
- Igor Marentič, župan Postojna,
- Robert Smrdelj, župan Pivka,
- Joc Pečečnik, predsednik SBC – Klub slovenskih podjetnikov,
- Sandra Turnšek, Kele & Kele, članica SBC,
- Bogdan Oblak, Oblak Group, član SBC.

Prijave na dogodek v aplikaciji SBC App na tej povezavi. Lepo vabljeni!
 

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano