Razkrivamo vrhunske goste na osrednjem dogodku Festivala podjetništva! Pohitite s prijavo, mesta se hitro polnijo!

Dogodki

28. Oktober 2023

Razkrivamo vrhunske goste na osrednjem dogodku Festivala podjetništva! Pohitite s prijavo, mesta se hitro polnijo!

V ponedeljek, 13. novembra, bo na Brdu pri Kranju osrednji dogodek letošnjega Festivala podjetništva, največjega praznika podjetništva v Slovenija, ki se bo letos odvil pod naslovom: Naši podjetniki zmagujejo, kaj pa Slovenija?

Najboljši slovenski podjetniki, članice in člani SBC, bodo razmišljali, kakšne sestavine mora imeti recept za uspešno državo. V čem smo dobri, česa nam manjka in kako vse potenciale Slovenije povezati v zmagovito formulo, ki bo državo peljala naprej kot družbo uspeha in blaginje. O tem z Jocom Pečečnikom, Igorjem Akrapovičem, dr. Markom Bitencem, Sabino Sobočan, predsednikom SBC Mladih Andražem Žurmanom in številnimi drugimi, ki so sinonim za najboljše, kar ima podjetniška Slovenija.

Podjetniki bodo razmišljali o potencialu močnejših regij, besedo pa bodo prepustili tudi prodornim mladim podjetnikom, ki bodo povedali, kakšna bi morala biti uspešna, v prihodnost usmerjena Slovenija priložnosti. 

STE ŽE PRIJAVLJENI? 

Pohitite, mesta za osrednji dogodek Festivala podjetništva se hitro polnijo. Zagotovite si mesto na največjem letnem podjetniškem dogodku, ki bo na enem mestu zbral več kot 400 najboljših podjetnic in podjetnikov! Ob njih pa tudi številne uspešne mlade ter prodorne posameznike z drugih področij.

Člani kluba se na dogodek prijavite v aplikaciji SBC App v modulu Events. 
Ostali se lahko prijavite na tej povezavi. 

 

Program osrednjega dogodka Festivala podjetništva

Dogodek bo potekal v Kongresnem centru na Brdu pri Kranju v ponedeljek, 13. novembra, povezovala ga bosta Bernarda Žarn in Boštjan Romih. 

Začetek dogodka bo ob 10. uri. Po uvodnem pozdravu Joca Pečečnika, predsednika SBC - Kluba slovenskih podjetnikov, se bodo zvrstili trije glavni paneli. 

Na prvem panelu bodo vrhunski podjetniki iskali recept za uspešno Slovenijo. Katere sestavine so tiste prave in kako jih povezati v delujočo celoto, bodo razmišljali člani in članice SBC: Igor Akrapovič, dr. Marko Bitenc, Marija Petre in Metka Marovt, pridružil se jim bo tudi Blaž Brodnjak, predsednik uprave NLB, pogovor bo povezovala članica kluba Ajda Sibinčič

Da so močnejše regije in več regijskega povezovanja pot do večje konkurenčnosti in večje blaginje, v klub soglasno z župani ugotavljamo na regijskih obiskih SBC pri vas, ki jih izvajamo v tem letu. V tem času je klub zgradil števila prijateljstva za boljšo Slovenije. Ugotovitve bomo zaokrožili na drugem panelu osrednjega dogodka, kjer bodo razmišljanje o napredku in krepitvi konkurenčnosti prek regijskega povezovanja z nami delili člani in članice kluba Branko Roglić, Zdravka Zalar, Sabina Sobočan in Andrej Ržišnik ter župan občine Grosuplje dr. Peter Verlič. Pogovor bo povezoval član kluba Andrej Klančar.

Kdo lahko pelje Slovenijo naprej? Odgovor je jasen: mladi talenti, prodorni podjetniki, od katerih je odvisna prihodnost Slovenije. Več kot bo mladih, ki razmišljajo podjetno in kot podjetni tudi ustvarjajo, več blaginje bo v naši družbi. Na tretjem panelu bomo prisluhnili odličnim podjetnikom mlajše generacije, z nami bodo: predsednik sekcije SBC Mladi Andraž Žurman, članica SBC Nastja Kramer, članica SBC Mladih Nina Milošič Slapšak, članica SBC Kristina Kočet Hudrap, član SBC Tomaž Lah, ob njih pa tudi Damian Merlak iz podjetja Alpinia in dr. Tomaž Bizjak iz podjetja ReCatalyst (slovenski startup leta 2023). Pogovor bo povezoval član SBC Uroš Mlakar

Letošnji festival bo prisotnim ponudil prav poseben dodatek. Joc Pečečnik bo na četrtem panelu v pogovoru 1 na 1 gostil tujega gosta presenečenja. Imena še ne bomo razkrili, povemo pa lahko: govorila bosta o priložnostih v širši regiji, ki se podjetnikom odpirajo zaradi dinamičnega mednarodnega dogajanja. 

Festival podjetništva je največji praznik odgovornega podjetništva v državi

Podjetniki omogočajo rast in izboljševanje okolja, delovna mesta, samouresničevanje, obenem pa je podjetniški poklic svoboden in lep, saj omogoča ustvarjanje in osebno rast. Ta sporočila bomo udeležencem in širši javnosti predali na letošnjem Festivalu podjetništva, ki bo po vsej državi potekal med 13. in 17. novembrom. 

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano