Poziv predsednika SBC prizadetim članom

Člani

19. Oktober 2023

Poziv predsednika SBC prizadetim članom

Prizadete člane SBC, ki so v času ujme utrpeli škodo po dveh spodaj naštetih kriterijih, pozivamo, da nam pošljejo vlogo za oprostitev članarine za leto 2024.

»V času katastrofalnih razmer smo se v klubu z večino prizadetih članov slišali oziroma srečali in že takrat smo člani SBC stopili skupaj in pomagali, kolikor je bilo v naših močeh. Prav vsi, ki sem vas poklical, ste izrazili velik optimizem, kljub temu, da ste bili takrat na eni najnižjih točk v svojem poslovnem življenju.

Obljubil sem, da bomo člane, ki so bili najbolj prizadeti, oprostili članarine in s tem izrazili solidarnost v najtežjih trenutkih. Člani upravnega odbora so soglasno podprli takšno gesto kluba, ki velja za najbolj prizadete. V tem času smo se seznanili s stanjem na terenu in pripravili jasna stališča, kdo od članov je upravičen - z namenom, da s solidarno gesto ne bomo povzročali razdora med člani in težav.«

Joc Pečečnik, predsednik SBC - Kluba slovenskih podjetnikov
KRITERIJA ZA UVELJAVLJANJE POMOČI

A. Uničenje in kot posledica več mesečna ali letna nezmožnost obratovanja, kjer bo predlog oprostitve eno leto.
B. Uničenje, ki ima za posledico veliko finančno škodo, vendar se dejavnost nadaljuje, kjer bo predlog oprostitve eno leto.

Če želite izkoristiti možnost solidarne pomoči in izpolnjujete enega od dveh kriterijev, vas vabimo, da se javite predsedniku kluba SBC po e-pošti: predsednik@sbc.si.Foto: Youtube (zajem zaslona)

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano
To spletno mesto varuje Google reCAPTCHA in veljata Politika zasebnosti in Pogoji storitve.