Mladi podjetnik leta 2023

Člani

19. Oktober 2023

Mladi podjetnik leta 2023

Borut Borštnik, član sekcije SBC Mladi, vabi k prijavi na tekmovanje Mladi podjetnik leta 2023, ki ga organizira v sklopu zavoda Mladi podjetnik. 

Še dober mesec nas loči od dogodka Mladi podjetnik leta 2023, na katerem bo naš član Rok Starič predal svoj naziv Mladi podjetnik leta novi mladi podjetnici oziroma podjetniku leta.

Izbor je odlična priložnost, da napraviš korak naprej v svojem podjetniškem udejstvovanju ter se predstaviš tako podjetniški kot tudi širši skupnosti.

Zakaj se prijaviti?

Skupaj z zmagovalcem ter delegacijo preteklih udeležencev izbora bo pod vodstvom dr. Jureta Kneza iz Dewesofta zmagovalec za nekaj dni odpotoval v eno izmed evropskih prestolnic, kjer bo čas za sproščene debate o izboljšavah tvojega posla ter vseh relevantnih vidikih s katerimi se soočajo podjetniki.

Nazivi privabljajo medije. Zmagovalec bo poleg naziva prejel izjemno medijsko pozornost. To je odlična priložnost za nadgraditev in dodaten pospešek tvojega posla. Prejel boš unikatno možnost, da javno poveš svojo podjetniško zgodbo. Medijska prepoznavnost krepi blagovno znamko, ki je ključna za povečanje prodaje.

Na voljo so praktične nagrade, ki pridejo prav ob vsakodnevnem poslovanju vsakega podjetnika. 

Preveri pogoje ter se prijavi.
 

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano
To spletno mesto varuje Google reCAPTCHA in veljata Politika zasebnosti in Pogoji storitve.