Kovintrade Group končal 4 milijonsko investicijo v Srbiji

Člani

27. Oktober 2023

Kovintrade Group končal 4 milijonsko investicijo v Srbiji

Član SBC – Kluba slovenskih podjetnikov, podjetje Kovintrade Group se lahko pohvali, da so končali in uspešno preselili podjetje v Kragujevcu na novo lokacijo. Na 10.000 m2 velikem zemljišču je zgrajena nova skladiščno-proizvodna hala velikosti 5.000 m2 in 600 m2 administrativnih prostorov. 

V modernem objektu imajo del pisarniških prostorov namenjen tudi oddaji v najem.

V novem skladišču bodo povečali tudi usluge rezanja, pored orodnih jekel bodo razrezovali avtogeno in plazemsko tudi debele pločevine. 

DJI_0006.jpg

Veseli so, da bodo lahko po novem iz te lokacije delno pokrivali tudi trg Bosne in del Romunije. Nove kapacitete jim bodo omogočile večji obseg zaloge in posledično tudi prodaje. Poleg tega pa še storitev razreza, kar bo samo nadaljevalo uspešno poslovanje hčerinskega podjetja Kovintrade Beograd.

»Prihodnje leto bo 20. obletnica podjetja v Srbiji in takrat bomo pripravili tudi uradno otvoritev. Kar 50% investicije je bilo financiranih iz lastnih sredstev, na žalost pa s strani srbske države nismo uspeli pridobiti nikakršnih sredstev vzpodbude ali nepovratnih sredstev, kljub novim zaposlitvam,« še pove Jože Kastelic, lastnik podjetja.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano