Jesenska edicija SBC magazina: Recept za srčno in srečno Slovenijo

Izbrani nasveti

06. Oktober 2023

Jesenska edicija SBC magazina: Recept za srčno in srečno Slovenijo

Jesen je prinesla s seboj tudi novo, tretjo izdajo magazina Slovenian Business Club. Tokratna številka je polna navdihujočih podjetniških zgodb, angažiranega dela kluba za izboljšanje poslovnega okolja in širše družbe ter svežih in zanimivih življenjskih zgodb. Pustite, da vas popeljemo skozi ključne vsebine jesenske izdaje magazina SBC.

photo_2023-10-06_11-41-07.jpg

Predsednik SBC Joc Pečečnik se obrača k prebivalcem Slovenije
V enem od najbolj izstopajočih člankov te izdaje, je Joc Pečečnik, predsednik SBC - Kluba slovenskih podjetnikov, napisal odprto pismo prebivalcem Slovenije. V njem deli svoje premisleke ob dogodkih, ki so konec poletja in v začetku jeseni zaznamovali Slovenijo. Njegove besede odražajo strast do podjetništva in skrb za družbeno okolje.

Spoznajte člane SBC: Motivacija, skrb za zaposlene in družbeno odgovorno poslovanje
V drugem delu revije imate priložnost spoznati člane SBC. Razkrivamo, kaj počnejo, kakšen je njihov moto in kako se posvečajo skrbi za zaposlene, stranke, okolje in družino. Te zgodbe o uspehu so navdih mnogim in dokazujejo, da je srčno in srečno Slovenijo mogoče ustvariti skozi trdo delo in predanost.

Jure Knez: Z vedno novimi davki si težko zmagovalec
Jure Knez se je dotaknil vedno aktualne teme davčnega sistema v Sloveniji. Skozi njegov pogovor dobimo vpogled v izzive, s katerimi se soočajo podjetniki in kako lahko učinkovito rešujejo davčne dileme.

Intervju z Dr. Robertom Šumijem iz Komisije za preprečevanje korupcije
Dr. Robert Šumi, predsednik Komisije za preprečevanje korupcije (KPK), razpravlja o stanju družbe. Postavlja vprašanja, ali si res želimo živeti v takšni družbi.

Pogovor o naukih in lekcijah Ivice Todorića
Zanimiv pogovor v tej izdaji prinaša vpogled v nauke in lekcije Ivica Todorića, ustanovitelja nekdanjega velikega koncerna Agrokor. 
Todorić trdi: »Kar poslovno dela Lidl, je kriminal.« Prepričan je, da ima med vsemi trgovci v vseh evropskih državah, še zlasti pa na Zahodnem Balkanu, izjemno privilegiran položaj nemški diskontni trgovec Lidl. To svojo tezo podkrepi z zgodbami iz svojega poslovanja.

Pismo - Javno vprašanje Vladi RS: Kje so reforme? Poplave ne smejo in ne morejo biti izgovor, da se napovedanih reform ne izpelje. Prav zaradi poplav Slovenija nujno potrebuje reforme!

Magazin se konča z intervjujem z Janom Plestenjakom, eno najbolj prepoznavnih glasbenih ikon v Sloveniji. V intervjuju deli svoje izkušnje in pogled na podjetništvo, umetnost ter življenje, ki lahko služijo kot navdih vsem bralcem.

Magazin je na voljo v spletnem formatu v obliki PDF. Če pa si želite otipljivega izvoda, ga lahko prevzamete na sedežu kluba, vsak delovnik od ponedeljka do petka, med 8.00 in 16.00.

Predstavite se v decembrski izdaji SBC magazina 
Magazin ponuja tudi priložnost za predstavitev vašega podjetja pred podjetniško javnostjo, odločevalci, ponudniki hotelskih storitev, restavracijami, wellness centri, golfskimi središči, letališči in drugimi ponudniki transportnih storitev. To je odlična priložnost za izpostavitev vaših storitev ali izdelkov pred relevantno ciljno skupino.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano