Elektrospoji uspešno zaključili že drugi ekskluzivni dogodek Fokus 4.0

Člani

21. Oktober 2023

Elektrospoji uspešno zaključili že drugi ekskluzivni dogodek Fokus 4.0

Na Gospodarskem razstavišču, v dvorani Jurček je ponovno potekal dogodek Fokus 4.0, katerega so lani Elektrospoji, skupaj še z nekaterimi podjetji, pionirsko lansirali na trg industrije. 

"Ideja za organizacijo dogodka Fokus 4.0 se je lansko leto porodila iz želje po ponovni vzpostavitvi stika s ključnimi partnerji po pandemiji Covid. Tudi letos je bil glavni namen dogodka povezovanje, pri čemer smo si želili za vsakega obiskovalca vzeti čas in ga kot zvestega partnerja tudi pogostiti," pravijo v podjetju Elektrospoji.

Obiskovalcem so predstavili nove rešitve, pri čemer so lahko obiskovalci v mirnem in sproščenem okolju pridobivali pomembne informacije za izboljšanje poslovnih procesov. Povabljenim na Fokus 4.0 so zagotavlili maksimalno dostopnost specialistov, sproščeno vzdušje brez sejemske gneče in prijetno domačnost.

Fokus 4.0 je bil tako izhodišče za izmenjavo znanj, izkušenj, mnenj in je bila hkrati odlična priložnost za druženje in utrjevanje skupne poti v svet industrije 4.0. Zato je bil dogodek ekskluzivne narave.

Elektrospoji so na svojem razstavnem delu prikazali celovit portfelj od senzorja do oblaka. Strankam so predstavili potrebne korake za organizacijo procesov z namenom izkoriščanja prednosti, ki jih ponuja industrija 4.0.

"Začeli smo pri zanesljivem zajemu podatkov, nadaljevali pri procesih avtomatizacije in zaključili z digitalizacijo. Na koncu smo se ozrli še v prihodnost, ki nas čaka po industriji 4.0," še dodajajo.

Novosti na razstavnih prostorih je bilo precej in obiskovalci so bili navdušeni. Letošnji Fokus 4.0 so nadgradili tudi s strokovnimi predavanji, ki so potekala v spodnjih prostorih dvorane.

Udeleženci teh predavanj so prejeli nova znanja glede najnovejših rešitev v industriji 4.0. Na koncu krožne poti je obiskovalce pričakala prijetna pogostitev, v prostoru za druženje.

Direktor Elektrospojev Matevž Sočan kot glavni organizator dogodka Fokus 4.0 in tudi sam član SBC je predstavil celotno zgodbo ekskluzivnega dogodka, med razstavljavci pa se je sprehodila tudi sama. Vsem udeležencem dogodka se v podjetju Elektrospoji najlepše zahvaljujejo za obisk.
 

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano
To spletno mesto varuje Google reCAPTCHA in veljata Politika zasebnosti in Pogoji storitve.