Veščine za uravnoteženje osebnega in poslovnega življenja

Člani

20. September 2023

Veščine za uravnoteženje osebnega in poslovnega življenja

Tanja Skaza, ustanovna članica SBC – Kluba slovenskih podjetnikov, s svojim znanjem in izkušnjami navdihuje ljudi  pri iskanju samega sebe, odkrivanju svojih potreb in potencialov, pri tem pa čim več menedžerk transformirati v voditeljice, ki gradijo odnose. 

»Akademija Spremembe vredna je postala učenje za življenje, zato vabim vse drage dame, da se nam pridružite in spoznate moč povezanih žensk. Postanite najboljša verzija sebe, tako na osebnem in poslovnem področju,« spodbija Tanja Skaza.In dodaja, da se zaveda, da so zadovoljni in motivirani zaposleni ključ do uspešnega poslovanja. Zato z veseljem napoveduje pričetek nove Akademije Spremembe vredna, ki se bo začela 19. oktobra. Namenjena je lastnicam, menedžerkam in vodjem, ki jim bo ponudila tehnike in pristope za osebnostno in poslovno rast.

Novost Akademije je »vpisi ambasadork v višje letnike, letos začenjamo že s 3.letnikom Akademije,« navdušeno pove Tanja.

Prijave potekajo do 25.9.2023, začnemo 19.10.2023. Več informacij najdete na: https://tanjaskaza.si/akademija-spremembe-vredna/ 

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano
To spletno mesto varuje Google reCAPTCHA in veljata Politika zasebnosti in Pogoji storitve.