Top vino najprestižnejši festival v regiji

Člani

21. September 2023

Top vino najprestižnejši festival v regiji

Na Ljubljanskem gradu se bo 1. in 2. oktobra odvijala 3. edicija TOP VINO by EVINO festival, najprestižnejši vinski dogodek v Sloveniji. Na potovanju okrog sveta v kozarcu vina bodo ljubitelj vin lahko spoznali več kot 500 različnih vin in žganih pijač.

Tretji festival Top vino by Evino bo 1. in 2. oktobra 2023 v Ljubljanskem gradu.

»Vinski festivali so najboljše orodje za izobraževanje ljubiteljev vin, ki tam lahko poklepetajo z vinarji, ki jim predstavijo zgodbo za posameznim vinom. Našemu trgu smo želeli ponuditi festival, kjer lahko obiskovalci za ceno vstopnice preizkusijo vina s celega sveta, tudi takšna, ki stanejo več 100 € in spadajo med najbolj vrhunska vina našega časa,« poudarja Gašper Čarman, eVino.

Na festival bo tako moč okušati prestižna vina kot so: Pol Roger, Tua Rita, Vega Sicilia, Marjan Simčič, Sassicaia, Tilia, Posestvo Burja, Movia, Edi Simčič in mnogi drugi.

»Prepričani smo, da bomo s festivalom TOP VINO by EVINO obiskovalcem ponudili možnost, da razširijo svoje znanje o vinih in v njih hkrati vzbudili zanimanje, da se naučijo še več,« še zaključi Čarman.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano
To spletno mesto varuje Google reCAPTCHA in veljata Politika zasebnosti in Pogoji storitve.