Skupina stroka.si na Gospodarskem forumu koroške regije

Člani

20. September 2023

Skupina stroka.si na Gospodarskem forumu koroške regije

Skupina stroka.si je kot partner dogodka aktivno sodelovala na Gospodarskem forumu koroške regije 2023. Dogodek se je odvil pod sloganom »Podpirajmo slovensko!«. 

Program je bil sestavljen iz treh panelov: 
•    Trajnostni turizem in gozdovi, 
•    Povezljivost in konkurenčni pogoji Koroške,
•    Trajnostno mednarodno povezovanje in inovacije.

Preprosto. Ponujati rešitve, ki jih drugi nimajo

Kako je v Sloveniji razvita kultura inoviranja, kakšen je vpliv kulture inoviranja na gospodarske družbe in kako znamo svoje inovacije tržiti v mednarodnem prostoru?  

To je le nekaj vprašanj panela, ki ga je vodil direktor in lastnik Skupine stroka.si, Sandi Markon, član SBC- Kluba slovenskih podjetnikov, na Gospodarskem forumu koroške regije. Beseda je tekla o trajnosti, mednarodnem povezovanju in inovacijah.

Na podlagi iztočnice Sandija Markona, da znamo Slovenci izdelati čudovite produkte in inovacije, pogosto pa jih ne znamo monetizirati, so gostje na koncu nekaj besed namenili še monetizaciji produktov.

Gospodarski forum koroške regije - stičišče idej in pobud 

V Skupini stroka.si so ponosni, da so kot partner aktivno sodelovali na tako odmevnem dogodku, z močnimi gosti, pomembnimi temami in prisluhnili mnenju mnogih strokovnjakov iz različnih področij. Z gosti so v skupnih razpravah prišli do dobrih razvojnih predlogov, pomembnih odgovorov in naslovili izzive ter priložnosti gospodarstva Koroške. 

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano
To spletno mesto varuje Google reCAPTCHA in veljata Politika zasebnosti in Pogoji storitve.