SBC Ona v Prekmurju: Nepozabno doživetje »polno ženske srčne energije«

Dogodki

08. September 2023

SBC Ona v Prekmurju: Nepozabno doživetje »polno ženske srčne energije«

Vznemirljivo popotovanje v svet podjetništva se je za članice SBC - Kluba slovenskih podjetnic tokrat odvijalo v slikovitem Prekmurju. Dogodek SBC Ona je ponovno dokazal, da je več kot zgolj poslovno srečanje - to je prava paleta doživetij in navdihov, ki sežejo preko podjetniških vidikov.

photo_2023-09-08_12-07-50.jpg

Pot nas je privedla v Lendavo, kjer nas je pričakala članica SBC Sabina Sobočan, managerka leta. V njeni družbi smo se poglobili v izzive in razvoj podjetja Varis Lendava, ki danes blesti tako na domačem kot mednarodnem trgu.

Po ogledu podjetja smo se podali na raziskovanje Lendave, ki skriva dragocene skrite zaklade. Sinagoga Lendava in kulturni center Lendava sta bila naša prva postanka. Čeprav nista vedno na prvem mestu seznama turistov, sta nas očarala s svojo zgodovino in kulturnim bogastvom.

photo_2023-09-08_12-07-49.jpgNaslednja postaja je bila prava poslastica – podjetja Roto - Lovenjakov dvor. Tu nas je pričakala članica SBC Nuša Pavlinjek Slavinec, dobitnica "gospodarskega oskarja leta 2022". V prijetnem ambientu smo se razvajali s prekmursko gostoljubnostjo in okusno hrano ter občudovali razgled na štorkljino gnezdo, ki se v Lovenjakov dvor vrača že več kot stoletje. Okušali smo tudi domače tekočine družine Pavlinjek

photo_2023-09-08_12-07-50 (3).jpg

Sledil je pogovor s top poslovnima liderkama, Sabino in Nušo, ki sta nam predstavili svoji poslovni zgodbi in za nas odstrli tudi tisti del osebnosti, zaradi katerih ju danes cenimo še toliko bolj. Pogovor je na svojstven iskriv način povezovala mlada podjetnica, naslednica v podjetju Lotrič meroslovje ga. Maja Brelih Lotrič.
Celotno doživetje je popestril Saša Županek, prekmurski bontonolog, ki nas je zabaval s svojim vedno hudomušnim in poučnim pristopom.
Ob koncu smo se strinjale, da nas taka druženja navdihujejo in izpolnjujejo. Še se bomo družile. 

photo_2023-09-08_12-07-49 (3).jpg

Članica SBC Tanja Skaza je delila svoje vtise:

»Bilo je polno ženske srčne energije. Čuti se, da si dovolimo pokazati svoja čustva in se zavedamo, koliko ženske lahko naredimo s povezovanjem ena druge ter se opolnomočimo. Hvaležna obema gostiteljicama, ki sta se odprli in z nami delile tako osebne, kot poslovne zgodbe.«

SBC Ona v Prekmurju je bil več kot le dogodek. Bil je nepozabno potovanje, ki nas je povezalo in navdihnilo ter nas spomnilo, kako močne in uspešne smo lahko, ko delujemo skupaj.
 

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano