SBC člani na dobrodelni tekmi svetovnih nogometnih zvezd za žrtve poplav 

Dogodki

19. September 2023

SBC člani na dobrodelni tekmi svetovnih nogometnih zvezd za žrtve poplav 

Druženje, nogomet in dobra dela - tako bi lahko povzeli dobrodelno tekmo svetovnih nogometnih zvezdnikov v Ljubljani. Dogodek, ki ga je organiziral predsednik UEFE Aleksander Čeferin, je združil šport, dobrodelnost in druženje v en sam nepozaben spektakel.

Nogometni dogodek je potekal na stadionu Stožice, kjer so se svetovno znani nogometni zvezdniki pomerili v dobrodelni tekmi za pomoč žrtvam nedavnih poplav. Posebnost večera je bila ekskluzivna priložnost za člane SBC, ki so se lahko udeležili dogodka v VIP SBC Lounge-u, kjer so se lahko družili s prvim možem UEFE, Aleksandrom Čeferinom, ter izmenjati misli o športu in družbeni odgovornosti.

202309~4.JPG

Ob koncu tekme so se nogometni zvezdniki pridružili gostom v super VIP sektorju, kar je še dodatno popestrilo večer in poskrbelo za nepozabne trenutke.

FOOTBA~2.JPG

A to še ni vse. Naši člani Jezeršek gostinstvo so z odličnimi jedmi poskrbeli, da se gostje niso le zabavali, temveč so se tudi gastronomsko razvajali. Da pa je bil dogodek nadstandardno organiziran, pa gredo vse pohvale prav tako našemu članu Hiši vizij.

»V petek se je na zelenici v Stožicah zgodilo nekaj prav posebnega. In čeprav smo Jezerški prisotni na veliko različnih dogodkih, česa podobnega še nismo doživeli. Toliko pozitivne energije na enem mestu že dolgo nismo čutili. Svetovne nogometne zvezde, gostje iz vse Slovenije in tujine … vsi z istim namenom – pomagati prizadetim v poplavah. Vesel in ponosen sem na ekipo #JezeršekTeam, da smo bili del tega čudovitega dogodka. Ker smo znani po kreativnih kulinaričnih doživetjih smo tokrat pri kreiranju jedi iskali navdih na območjih, ki so bila med poplavami najbolj prizadeta, in tako izkazali spoštovanje tudi do slovenske kulinarike in tradicije. Znova smo dokazali, da znamo stopiti skupaj in pomagati za dober namen. 'Srce bije za Slovenijo,'« je za SBC dejal Luka Jezeršek. 

Vip Jezersek.jpg

V razprodanih Stožicah se je dobrodelna tekma za žrtve poplav končala z rezultatom: rekordnih 3.512.031,34 evra. Z nakupom 58 osrednjih VIP-vstopnic so za dober namen pomagali tudi člani SBC.

Igor Vintar, VIIG je bil nad dogodkom fasciniran in dejal, da si samo še želi, da pridejo vsa zbrana sredstva v prave roke. 

FOOTBA~1.JPG

Družba Kluba slovenskih podjetnikov se je tako pridružila številnim posameznikom in organizacijam, ki so pokazali, kako pomembno je, da stopimo skupaj v času krize. Solidarnost, šport in dobrodelnost so združili moči in rezultat je bil fantastičen. Slovenija je še enkrat dokazala, da je sposobna združiti moči in narediti pozitiven korak naprej, ko je to res pomembno. 

Foto: 24ur.com

Spremljajte nas tudi na družbenih omrežjih FacebookInstagram in LinkedIn.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano