Novi obraz InDoc EDGE: Dinamična rešitev za digitalne izzive podjetij vseh velikosti

Člani

27. September 2023

Novi obraz InDoc EDGE: Dinamična rešitev za digitalne izzive podjetij vseh velikosti

V sodobnem poslovnem okolju je digitalizacija ključna za uspeh. Vendar se pogosto mala in srednje velika podjetja soočajo z izzivom, kako optimizirati svoje poslovanje z minimalnimi naložbami in brez potrebe po dodatnem zaposlovanju. Zato so v Mikrocopu oblikovali rešitev z mislijo na tista podjetja, ki si želijo enostavne implementacije rešitve, ki je preverjena in tudi takoj pripravljena za uporabo. Postavili so tudi novo produktno stran z živahno in izstopajočo vizualno podobo in razlagalnimi videi, ter možnostjo brezplačnega preizkusa rešitve InDoc EDGE. 
 
Podobni izzivi, a agilnost je na strani manjših podjetij

Mnogi menijo, da se manjša podjetja soočajo z edinstvenimi izzivi digitalizacije. Vendar realnost kaže, da si v mnogih segmentih delijo potrebe in zahteve z večjimi korporacijami. Določeni procesi, potrebe in dokumenti so namreč skupni praktično vsem podjetjem, ne glede na velikost podjetja in njegovo panogo. Imajo pa praviloma manjša podjetja večjo sposobnost prilagajanja in so zato pri vpeljavi sprememb in novih tehnologij lahko hitrejša. Običajno tudi ne potrebujejo dragih, specifično prilagojenih rešitev, ki bi zahtevale dolgotrajno implementacijo, ampak predvsem dobro prakso - preverjene digitalne rešitve, ki so se že izkazale kot zanesljive in učinkovite v večjih organizacijah. 

InDoc EDGE je sicer na trgu poznan predvsem kot celovita platforma za velika podjetja in njihove kompleksne izzive na področju upravljanja dokumentov, elektronske hrambe in avtomatizacije procesov. Zato so znanje, izkušnje sodelovanja z velikimi podjetji in njihovimi izzivi, uporabili tako, da so pripravili rešitev, ki ustreza tudi dinamiki in potrebam manjših podjetjih. Poudarek je na vnaprej definirani konfiguraciji sistema, pred-nastavljenih vrstah dokumentov in strukturi map. Poleg tega vključuje preverjene poslovne rešitve za učinkovito sodelovanje, kar odpravlja potrebo po dragih prilagoditvah in dolgih uvajalnih obdobjih. Tako se podjetja lahko osredotočajo na svoje glavne dejavnosti, medtem ko digitalna preobrazba teče vzporedno skoraj neopazno.

Sveža in drzna vizualna preobrazba

Da bi še povečali privlačnost ponudbe za novo ciljno publiko, so se odločili za drznejše, sveže in dinamične grafike na novi produktni strani, odražajoč energijo in entuziazem malih in srednje velikih podjetij. Nova vizualna identiteta, ki so jo razvili s Studiom Trampolin, je dopolnjena še z  razlagalnimi videi, ki jih je producirala ekipa Miss Moose Studio.

Prvi na trgu: brezplačni preizkus InDoc EDGE

Kot prvi ponudnik na slovenskem trgu vsem zainteresiranim podjetjem ponujajo možnost 30-dnevnega brezplačnega preizkusa  rešitve InDoc EDGE. Tako lahko uporabniki v živo spoznajo in preizkusijo zmogljivosti in prednosti rešitve InDoc EDGE ter dobijo vpogled, kako lahko platforma zadovolji njihove poslovne cilje in izzive. 

Z InDoc EDGE želijo ponuditi rešitev, ki odgovarja na realne potrebe podjetij, ne glede na njihovo velikost. Verjamejo, da bodo podjetja vseh velikosti izkoristila priložnost za brezplačni preizkus in odkrila, kako lahko InDoc EDGE preoblikuje njihovo poslovanje, brez obremenjujočih naložb. Vabijo vas, da se jim pridružite v digitalni sedanjosti, ki je dostopna in prilagojena vsem.

Povezava do produktne strani: www.indocedge.com

O MIKROCOPU

Mikrocop je vodilni ponudnik celovitih IT rešitev in storitev za digitalno poslovanje. Z lastno razvito certificirano platformo InDoc EDGE v oblaku povečuje učinkovitost in zagotavlja zakonsko skladnost in tako podpira podjetja na poti digitalne preobrazbe. Mikrocop Slovenija ima več kot 46-letno tradicijo in je del Skupine Mikrocop, kamor spadata tudi podjetji Mikrocop na Hrvaškem in v BiH. Skupaj skupina zaposluje več kot 150 ljudi. 
 

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano