Družinski piknik sekcije SBC Mladi na Območju 70

Dogodki

12. September 2023

Družinski piknik sekcije SBC Mladi na Območju 70

Za prijeten vstop v jesen so člani sekcije SBC Mladi pripravili prijeten družinski piknik, na čudovitem Območju 70, ki ga upravlja podjetje ETC Adriatic, član sekcije SBC Mladi.

photo_2023-09-12_11-08-22 (4).jpg
»Ne jemlji službe preresno.« David Kramberger, MEISTERWERKDružinski piknik pa ni bil le priložnost za druženje in zabavo, ampak tudi za podjetniško navdihovanje. Dva izjemna člana SBC, David Kramberger iz podjetja MEISTERWERK in Miha Krapež iz podjetja SINTER, sta skozi debato delila svoje podjetniške izkušnje ter predstavila svojo pot do uspeha. Moderatorka debate, članica upravnega odbora sekcije SBC Mladi, Jana Fleišer iz Dobra teta, je poskrbela, da je bil pogovor zanimiv in poučen. 
»Noben dirkač, ki je uspešen, ne dirka zaradi denarja, ampak zaradi strasti do dirkanja.« Miha Krapež, SINTERphoto_2023-09-12_11-08-24 (2).jpg

Zbrane je nagovoril novi predsednik sekcije SBC Mladi, Andraž Žurman iz podjetja LabCore.

photo_2023-09-12_11-08-23 (2).jpg

Ekipa Območja 70 je za člane pripravila bogat program teambuilding aktivnosti, ki so poskrbele za sproščeno vzdušje in zabavo vseh prisotnih. Med aktivnostmi so se lahko udeleženci preizkusili v Olimpijadi zabavnih športov, adrenalinsko uživali v areni, zapeljali po ziplinu, sodelovali v nogometu z velikimi čevlji, pomerili z velikim pikadom ter si ogledali smodnišnico.

photo_2023-09-12_11-08-22 (6).jpg

Za popestritev nedeljskega večera je Janez Skok, iz podjetja Maister, pripravil degustacijo piva, ki ga proizvajajo.

photo_2023-09-12_11-08-22 (5).jpg

»Bilo je sproščeno druženje s starimi znanci in novimi člani sekcije SBC Mladi. Veseli naju, da članstvo raste, zaradi česar sekcija pridobiva na širini znanja in izkušenj. Hkrati na dogodkih ne zmanjka zanimivih sogovornikov in novih povezovanj,« sta nedeljsko druženje opisala Špela in Davor Podbregarsipa Architektur. 

 

photo_2023-09-12_11-08-24.jpg

Da pa so starši lahko brezskrbno uživali v dogodku, pa je poskrbela tudi ekipa Zasebnega vrtca Dobra teta in Tetinega igrišča, članica sekcije SBC Mladi. Otroci so se tako preko kreativnega varstva lahko resnično zabavali. Ustvarjali so svoje ropotuljice, razmigali telo na poligonu ter se preizkusili v štafetnih igrah. Poleg tega so s pomočjo Gibalne abecede, Malčkov gibalčkov in AdeŽejke trenirali svoje možgančke.

photo_2023-09-12_11-08-22.jpg

Družinski piknik sekcije SBC Mladi na Območju 70 je uspel, člane je povezal, nasmejal in navdihnil. 


Posebna zahvala Matjažu Jugu, ETC Adriatic d.o.o. (Območje 70) za gostoljubnost in vsem udeležencem za nepozaben dan. Zahvala tudi članoma SBC, Mihu Krapežu, SINTER d.o.o. in Davidu Krambergerju, MAISTERWERK d.o.o. za sodelovanje na podjetniški debati in deljenje izkušenj ter nasvetov. Posebna zahvala pa seveda Jani Fleišer, DOBRA TETA d.o.o., ki je poskrbela za odlično povezavo med govorcema in varstvo otrok na pikniku ter tako omogočila, da so udeleženci lahko brezskrbno uživali v družbi kolegov in prijateljev.
 

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano