Člani kluba vabljeni na otvoritev enega največjih evropskih projektov za kakovost bivanja

Člani

12. September 2023

Člani kluba vabljeni na otvoritev enega največjih evropskih projektov za kakovost bivanja

MIK Celje vabi člane SBC na svečano otvoritev projekta, ki je eden večjih na področju kakovosti bivanja v evropskem prostoru. V sklopu tega vizionarsko zastavljenega projekta bodo delovali Razvojni center MIK, Inštitut dr. Petra Novaka in podjetje prezračevalnih naprav MIKrovent.

Kot govorniki bodo nastopili predsednica RS Nataša Pirc Musar, minister za gospodarski razvoj in tehnologijo Matjaž Han,
predsednik SBC Joc Pečečnik ingeneralni direktor MIK Celje Franci Pliberšek. Dogodek bo spremljal tudi bogat glasbeni program z vrhunskimi domačimi in tujimi glasbeniki. 

Slavnostni dogodek, ki bo imel tudi dobrodelno noto, bo v ponedeljek, 25. septembra, ob 13. uri nasproti podjetja MIK Celje. Udeležbo lahko prijavite na tej povezavi.

Edinstven dogodek, ki bo otvoril vrhunski razvojni in inovacijski center, bodo z glasbo obogatili glasbeniki Petar Grašo, Nina Pušlar, Modrijani, Nuša Derenda,Marko Vozelj, Kvatropirci, Vivere, Vili Resnik, Miran Rudan, Oto Pestner, Uroš Perič, Maja Keuc, Bepop Ladies, Godalni kvartet C’est La Vie in Diamanti.

Pripravite se na nepozabno izkušnjo, ki bo združila moč besed in melodij ter pustila trajen vtis v srcih vseh prisotnih.Solidarno tudi z žrtvami poplav

V podjetju Mik Celje bodo omogočili tudi skupno prizadevanje za pomoč žrtvam nedavnih poplav. »Vaša donacija bo omogočila osnovne potrebščine, streho nad glavo in ponovno vzpostavitev življenj tistih, ki so jih prizadele te hude naravne nesreče. Vsak prispevek šteje in vsaka roka, ki se raztegne, prinaša upanje. Skupaj lahko spremenimo prihodnost in omogočimo obnovitev skupnosti v stiski,« sporočajo iz podjetja. Donacije bodo zbirali preko poslanih SMS sporočil na dan dogodka. 

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano
To spletno mesto varuje Google reCAPTCHA in veljata Politika zasebnosti in Pogoji storitve.