Atipična poslovna konferenca: vpliv delovnih prostorov na zadovoljstvo zaposlenih, njihovo storilnost in uspešnost

Člani

14. September 2023

Atipična poslovna konferenca: vpliv delovnih prostorov na zadovoljstvo zaposlenih, njihovo storilnost in uspešnost

Člani sekcije SBC Mladi podjetje Kauch, ki so specializirani za razvoj in izdelavo vrhunskega oblazinjenega pohištva, so partnerji dogodka Workplace Design konferenca. Ta se bo letos odvijal že šestič. 

Workplace Design konferenca je mednarodni poslovni dogodek o sodobnih delovnih okoljih, fizičnih in virtualnih. Osrednja tema konference je vpliv delovnih prostorov na zadovoljstvo zaposlenih, njihovo storilnost in uspešnost, pripadnost podjetju, na delovno etiko, sposobnost rekrutiranja najboljših kadrov ter na druge dejavnike, ki vplivajo na poslovne in finančne rezultate podjetja.

3. oktobra bo na Brdu pri Kranju, v Kongresnem center Brdo že šesta mednarodna konferenca Workplace Design, ki jo organizatorji opisujejo kot atipično poslovno konferenco za mnenjske voditelje in poslovne kreativce.

Letošnja Workplace Design konferenca se bo osredotočila na pomen raziskav in načrtovanja v začetnih fazah projekta prenove delovnih prostorov.

Spoznali boste primere dobrih praks in dobili vpogled v tematiko s strani priznanih mednarodnih strokovnjakov. Če načrtujete tak projekt ali razmišljate o njem, ne zamudite letošnje konference.

Organizatorji obljubljajo, da obiskovalce konference čakajo odličen program, izvrstni govorci in dobra družba.Workplace Design konferenca je v prvi vrsti namenjena najvišjim vodilnim, članom uprav in podjetnikom. Srečali boste svoje kolege iz naprednih in uspešnih podjetij vseh velikosti in dejavnosti.

Dogodka se udeležujejo tudi strokovnjaki za trženje, finance, workplace strategije, HR, nepremičnine in drugi vodilni, ki želijo izboljšati učinkovitost poslovanja, sodelovanje med zaposlenimi ter pritegniti mlade, nadarjene kadre.

Workplace Design konferenca članom SBC - Kluba slovenskih podjetnikov nudi 25% popusta na kotizacijo. Pri prijavi na dogodek v opombe napišejo »Kauch«. Popust se sicer ne prikaže neposredno pri prijavi, ampak ga bodo obračunali naknadno.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano
To spletno mesto varuje Google reCAPTCHA in veljata Politika zasebnosti in Pogoji storitve.