VIP loža v Stožicah za člane SBC skupaj z Aleksandrom Čeferinom in nogometnimi zvezdniki

Dogodki

31. Avgust 2023

VIP loža v Stožicah za člane SBC skupaj z Aleksandrom Čeferinom in nogometnimi zvezdniki

V Ljubljani na stadionu Stožice bo 15. septembra potekal veliki nogometni spektakel, na pobudo predsednika UEFE Aleksandra Čeferina, ki bo za člane SBC v VIP SBC Loungu ekskluzivno na voljo za druženje in pogovor.

Po koncu tekme se bodo prisotnim v super VIP-u pridružili tudi nogometni zvezdniki.VIP SBC Lounge z Aleksandrom Čeferinom

Vstopnica v znesku 500 EUR vključuje:
- 1 VIP vstopnico za SBC VIP Lounge,
- sedež na VIP tribuni,
- vrhunsko postrežbo s hrano in pijačo ponudnika Jezeršek gostinstvo,
- parkirno mesto v primeru vsaj dveh kupljenih vstopnic.
Po koncu tekme se bodo prisotnim v super VIP-u pridružili nogometni zvezdniki. 

Vstopnico si lahko preprosto zagotovite do naslednjega četrtka, 7. septembra. Potrebujemo samo vašo prijavo v SBC Appu. V nadaljevanju boste na vaš mail prejeli račun od podjetja Eventim. Če želite izstavljen račun z drugimi podatki kot običajno, nas o tem prosim obvestite na info@sbc.si. 

sbc-vip-druzenje-z-aleksandrom-ceferinom-svetovne-nogometne-zvezde-poplave-dobrodelnost-druzenje-cover-web.jpg

Luis Figo, Zvonimir Boban, Andrej Ševčenko in drugi

Katastrofalne poplave, ki so pred nekaj tedni prizadele Slovenijo in povzročile ogromno škodo ter razdejanje, so se dotaknile tudi predsednika Evropske nogometne zveze Aleksandra Čeferina, ki se je odločil, da s pomočjo nekdanjih nogometnih zvezdnikov pomaga zbirati sredstva za pomoč prizadetim.

Zbrana sredstva od sponzorstev dogodka, prodaje navadnih in VIP vstopnic ter donacij podjetij in posameznikov bodo namenjena dobrodelni fundaciji PREPROSTO BLIZU, ki jo je ustanovil in z njo upravlja RADIO 1. 

Fundacija bo zbrana sredstva razdelila med tiste, ki so bili v poplavah najbolj prizadeti. Številni zvezdniki svetovnega nogometa, vključno s svetovnimi in evropskimi prvaki ali zmagovalci Lige prvakov, so že sprejeli moje povabilo.

Tako bodo »ZA SLOVENIJO« 15. septembra igrali Gianluigi Buffon, Andrej Ševčenko, Paolo Maldini, Luis Figo, Zvonimir Boban, Javier Zanetti, Eric Abidal, Predrag Mijatović, Vladimir Šmicer, Nemanja Vidić, David James, Giorgos Karagounis, Mario Mandžukić, Mikael Silvestre, Fabio Capello in številni drugi. 

dobrodelna tekma Sto.jpg

Dogodek bo imel močno medijsko pokritost, saj bo tekmo v neposrednem prenosu prenašal POP TV, Radio 1 pa bo dodatno poskrbel za močno medijsko podporo. BeIN Sport, ena največjih svetovnih TV mrež, je potrdila, da bo tekma neposredno predvajana v kar 27 državah po vsem svetu. Vsako dejanje in vsaka donacija šteje. 

Nogometna tekma se prične ob 20:00, v SBC VIP Lounge pa ste vabljeni od 18:30 dalje. Več o dogodku najdete na TEJ POVEZAVI.

Spremljajte nas tudi na družbenih omrežjih FacebookInstagram in LinkedIn.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano