Napovedujemo: SBC predstavlja novo epizodo – prihaja podjetniški podcast

Dogodki

04. Avgust 2023

Napovedujemo: SBC predstavlja novo epizodo – prihaja podjetniški podcast

SBC napoveduje nov projekt v sklopu Festivala podjetništva. Ekipa SBC pripravlja razburljivo in navdihujočo serijo podjetniških podcastov. Predstavili vam bomo izjemne podjetniške zgodbe, pridobivali dragocene nasvete in spoznavali uspešne posameznike ter njihove izzive na poti do uspeha. 

»Gre za edinstveno serijo podjetniških podcastov, ki vam bodo odprli vrata v svet podjetništva kot še nikoli doslej.«V teh podcastih bomo poglobljeno razpravljali o različnih temah, ki so ključne za podjetniško pot - od začetnih izzivov in inovativnih idej do strategij za rast in premagovanja ovir. Vsak posamezen podcast bo priložnost za slišanje navdihujočih zgodb, spoznavanje prelomnih trenutkov in vpogled v strategije, ki so vodile do uspeha.

Podcat SBC.jpg

Slika je simbolna

Pričakujte raznolike goste iz različnih področij oziroma panog. Z njimi bomo razpravljali o vsem, kar vam bo koristilo na vaši lastni podjetniški poti, od praktičnih nasvetov za vsakdanje izzive do filozofskih razmišljanj o vodenju in inovacijah.

»Naš cilj je raziskati globine podjetniškega sveta in prinašati zgodbe, nasvete ter izkušnje uspešnih podjetnikov, ki so prehodili pot do uspeha.«Prisluhnite nam in se pridružite tej izjemni podjetniški zgodbi. Ne zamudite priložnosti za navdih, izobraževanje in mreženje med podjetniško skupnostjo. 

»SBC podcasti vas bodo zagotovo navdihnili in motivirali za svoje lastne podjetniške podvige!«Več informacij sledi kmalu …
 

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano