Brezplačna programska oprema za člane SBC, ki so vas prizadele poplave

Člani

24. Avgust 2023

Brezplačna programska oprema za člane SBC, ki so vas prizadele poplave

V podjetju Bass vsem članom, ki ste utrpeli škodo v poplavah, brezplačno podarjajo programsko opremo za enostavno e-vodenje in e-arhiv dokumentov.

Pomoč je v obliki brezplačne licence in brezplačnega uvajanja smart v podjetja. Gre za dokumentni sistem, ki deluje v oblaku in ga je certificiral Arhiv RS. Sistem ponuja najvišjo stopnjo varnosti in je neodvisen od operacijskega sistema ter lokacije podjetja in zaposlenih. 

»Sočustvujemo z vsemi v stiski po nedavnih poplavah in upamo, da je najhuje za vami. Z željo pomagati smo se na podjetju Bass odločili vsakemu članu, ki je utrpel škodo v poplavah, donirati programsko opremo BassDMS,« je dejal član SBC Aleksander Bastl.

Kako vam je lahko v pomoč dokumentni sistem

BassDMS je dokumentni sistem za enostavno in pregledno upravljanje in hranjenje dokumentov v elektronski obliki. Dokumentom lahko določate rok hrambe in stopnjo zaupnosti, omejitev dostopa uporabnikom. Sistem za vsak vpogled in poseg zagotavlja revizijsko sled. Podpisovanje poteka s certifikatom ali z vstavljenim podpisom. Informacijska varnost in varstvo osebnih podatkov sta skladna s standardoma ISO 27001:2013 in ISO 27701:2019. Sistem ni odvisen od operacijskega sistema ter lokacije podjetja ali zaposlenih. 

»Digitalizacija dokumentov bo vsekakor pripomogla k boljšemu, hitrejšemu in varnejšemu poslovanju. Naša pomoč je v obliki brezplačne licence in brezplačnega uvajanja smart dokumentnega sistema BassDMS v vašem podjetju,« razloži Bastl. 

Za več informacij se obrnite na podjetje Bass: 
+386 3 425 77 77
+386 3 425 77 66
e: prodaja@bass.si
w: www.bass.si

Fotografija je simbolična. 

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano