SBC onboarding: poletno spoznavno srečanje novih članov

Dogodki

05. Julij 2023

SBC onboarding: poletno spoznavno srečanje novih članov

Na SBC Onboardingu smo v našem osrednjem klubskem prostoru gostili člane, ki so se Klubu slovenskih podjetnikov pridružili do poletja. Vsem novim članom sta vodstvo in strokovna ekipa SBC izrekla dobrodošlico.

photo_2023-07-05_15-33-57 (2).jpg

Novi člani ste dragoceni. Želimo vam čim bolj približati aktivnosti kluba, ki so za vas zanimive, predvsem pa, da spoznate druge člane.SBC-onboarding-junij-WEB-3.jpg

Na SBC Onbordingu smo se družili: 

- Damjan Habjanec, RESEDA d.o.o.

Reseda d.o.o. je inovativno in sodobno podjetje z vizijo, bogatimi izkušnjami, tradicijo in jasnimi cilji, ki se nanašajo predvsem na kvalitetne izdelke in storitve ter z njimi povezanim zadovoljstvom naših strank in partnerjev, ki so ključnega pomena za naše delovanje in razvoj. Njihova primarna dejavnost zajema CNC obdelavo kovin, proizvodnjo in zelo kompleksno montažo kovinskih izdelkov, konstruiranje, 3D modeliranje ter načrtovanje proizvodnih procesov v kovinarski stroki.

- Amadeja Kavšek (predstavnica podjetja), HERMAN & PARTNERJI d.o.o.

Skupina za strateško, marketinško in komunikacijsko svetovanje, digilogno kreativnost ter razvoj vsebinskih platform. Naročnikom – manjšim in večjim, domačim ter mednarodnim organizacijam – nudijo celovit spekter marketinško-komunikacijskih storitev. S strokovnim in strateškim pristopom pomagajo naročnikom učinkovito reševati kompleksne komunikacijske in strateške izzive za doseganje odličnih poslovnih in komunikacijskih rezultatov. Kakovost in najvišji nivo svetovanja ter izvedbe vseh aktivnosti je glavno vodilo družbe Herman & partnerji.

- Aleša Novak, PRODUKT & CO. d.o.o.

Kljub temu, da so leta 1990 začeli kot malo, družinsko podjetje, so leta 2020 obeležili že 30. obletnico delovanja. Skladno z napredkom tehnologije v avtoservisni dejavnosti se je naše podjetje uspešno prilagajalo povpraševanju na tržišču in s tem razširilo svoj prodajni program na današnji obseg.

- Mitja Bajt, PLASTX d.o.o.

Podjetje Plastx d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2004. Glavna dejavnost podjetja je predelava plastičnih mas. Za opravljanje te dejavnosti uporabljajo ekstruzijske linije ter brizgalne stroje, ki so opremljeni z vso dodatno visokotehnološko opremo za zagotavljanje najvišjega standarda kakovosti in izdelavo zahtevnejših izdelkov. Poleg proizvodnje plastičnih izdelkov, strankam ponujajo tudi razvoj novih izdelkov iz plastike, ter zanje poiščejo najprimernejšo tehnološko rešitev. Na trgu so večinoma prisotni z izdelki iz plastike za uporabo v živilski industriji ter z drugimi raznovrstnimi izdelki. Med svojimi strankami in poslovnimi partnerji je podjetje Plastx d.o.o. znano po kakovosti, profesionalnosti ter pripravljenosti prisluhniti. 

Podjetje je inovativno podjetje, ki sledi novim tehnologijam in se neprestano izpopolnjuje. Z novimi idejami in znanjem je zato zelo uspešno tudi na svetovnem trgu.

- Andrej Kraševec, SURF d.o.o.

V podjetju Surf, se trudijo k zagotavljanju najboljših higienskih rešitev, ki so poleg ekonomske vzdržnosti tudi okolju prijazne. Dejavnost je prodaja ekoloških čistil. V družinskem podjetju Surf že od ustanovitve 1992 stremijo k temu, da z njihovo dejavnostjo pomagajo partnerjem pri ohranjanju čiste in zelene Slovenije. So strokovnjaki za objektno in osebno higieno. Po vsej Sloveniji zagotavljajo tudi svetovanje, montažo, brezplačno dostavo in spletno naročanje.

- Ajda Sibinčič in Til Lajovic, FIRSTCLASS d.o.o.

FirstClass je specializiran za iskanje strokovnjakov in vodstvenih kadrov ter strateški HR – v Sloveniji in tujini. Njihova vizija je soustvarjanje prihodnosti globalne poslovne odličnosti z visoko uspešnimi vodjami in ekipami. Osredotočeni so na iskanje najboljših rešitev in uresničevanje dolgoročnih kadrovskih in poslovnih ciljev organizacij – danes jim zaupa že več kot 72 podjetij. Imajo 4 ključne segmente: FirstClass, ITClass (iskanje in selekcija IT profilov), BusinessClass (program za izobraževanje in zaposlitev mladih talentov) in FirstClass M&A (acqui-hire).

- Peter Verbič, ELEKTRO VERPEX d.o.o.

Previjanje in servis elektromotorjev, enosmernih elektromotorjev, servo motorjev, frekvenčnih pretvornikov, generatorjev, agregatov, transformatorjev do moči 500KW in vse vrste električnega ročnega orodja. Specializirani so za popravila potopnih in pretočnih vodnih črpalk blagovnih znamk ELKO, IMP, EMU, WILO, FLYGHT, ABS, PUMPEX, WEDA in ostalih. Opravljajo vse vrste mehanskih popravil na elektro strojih in imajo na zalogi rezervne dele za omenjene črpalke.

Strankam nudijo tudi lastno dostavo in odpremo elektro strojev. Delujejo na podlagi dolgoletnih izkušenj in rednim posodabljanjem tehnoloških rešitev, sledijo novim trendom na področju elektromehanike.

- Peter Kokalj, HBOT d.o.o.

HBOT d.o.o. je inovativno, hitro rastoče podjetje, ki je del uspešnega avstrijskega mednarodnega podjetja AHA Hyperbarics GmbH. Podjetje se ukvarja s proizvodnjo patentirane hiperbarične opreme, ki jo prodaja na svetovnem trgu že skoraj 10 let. So visoko tehnološko podjetje, ki z lastnim razvojem in znanjem razvija naprave za izvajanje hiperbaričnih kisikovih tretmajev.

- Tina Valentina Sajovic, FEYDOM HOME d.o.o.

Od leta 2006, ko se je ustanovilo podjetje FEYDOM so na trg lansirali veliko inovativnih izdelkov, ki vsi združujejo spremembo, prilagoditev in preobrazbo, kar je do sedaj tudi že postala stalnica pohištvene industrije. Tako kot so se spreminjale navade ljudi, so se spreminjali njihovi dizajni in materiali. Vedno so navdih iskali v strankah in potrebah na trgu in poizkušali z različnimi kosi pohištva olajšati življenje vsaj nekomu. Sedežna garnitura je največji kos pohištva, ki v dnevni sobi zavzame tudi največ prostora. S prevzemom osrednje vloge največkrat definira izgled celotnega interierja.

Da bi se temu izognili, je zasnova in razvoj modularnih, transformabilnih, udobnih, trajnih in cenovno dostopnih sestavljivih garnitur postala njihov primarni projekt.

- Luka Pleško, PLEŠKO CARS, d.o.o.

Pleško Group je družinsko podjetje v predmestju Ljubljane, ki se je sprva ukvarjalo le z avtomobilizmom. Vse se je začelo leta 1979, ko se je ustanovitelj podjetja Janez Pleško začel ukvarjati s popravilom avtomobilov, v majhni domači delavnici, ki pa je hitro postala premajhna. Leta 1992 so se predstavili pod znamko Pleško Cars in med prvimi v širši regiji postali uradni serviserji in prodajalci za vozila Renault. Istočasno so se lotili tudi povsem novega projekta, zgradili so salon, ki so ga v letu 2021 z namenom, da lahko strankam ponudijo še več, obnovili. V letu 2016, ko se je družinska tradicija prenesla že na tretjo generacijo, so ponudbi dodali še motorna kolesa. V salonu Pleško Moto lahko izbirate med paleto skuterjev znamke Piaggio, Vespa, Aprilia, in Italjet ter dodatno opremo, ki je nepogrešljiv del uporabe motornih koles. Poleg prodaje nudijo tudi servis motornih koles in tako poskrbijo za vašo brezskrbnost. Zavedajo se tudi pomena okoljske ozaveščenosti in v ta namen posvečajo pozornost Pleško Green, kjer imajo na voljo električne skuterje Niu, kolesa in skiroje.

SBC-onboarding-junij-WEB-1.jpg

Poleg novih članov SBC, so se dogodka udeležili tudi SBC Mladi:

- Leon Panjtar, SALESQUEZE d.o.o.

- Marko Grčar, SPECIALNA GALVANOTEHNIKA GRČAR d.o.o.

- Andraž Žurman, LABCORE d.o.o.

- Anton Kukenberger, ANTON KUKENBERGER - KMETIJA KUKENBERGER

- Žiga Vatovec, HIŠA ROBIDA

SBC-onboarding-junij-WEB-2.jpg

V sproščenem vzdušju smo se med seboj spoznavali, pri čemer nismo pozabili na naš program in vrednote kluba. To sta namreč bistveni vodili pri uresničevanju vizije kluba: z odgovornim podjetništvom ustvarjamo boljšo in lepšo prihodnost.

Spremljajte nas tudi na družbenih omrežjih FacebookInstagram in LinkedIn.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano