Poletna številka magazina SBC izide 15. junija

Dogodki

03. Junij 2023

Poletna številka magazina SBC izide 15. junija

Tokratna izdaja magazina SBC, druga po vrsti, je zasnovana z mislijo na poletje, najbolj razigran in sproščen letni čas. Prinaša obilico kakovostnega branja, svežih tem in uporabnih nasvetov, tudi dopustniških.

O inovativnosti in vzgajanju zmagovalcev smo se pogovarjali s podpredsednikom kluba dr. Juretom Knezom, lastnikom podjetja Dewesoft.

O zmagovalni mentaliteti smo govorili z našo nekdanjo šampionko Tino Maze, ki je z zlatimi črkami zapisana v zgodovino alpskega smučanja in ima še vedno absoluten svetovni rekord v številu doseženih točk v svetovnem pokalu. 

V poslovnem nasvetu boste izvedeli, katera tri področja je priporočljivo spremljati v prihodnjih mesecih. Kadrovska specialistka razloži, kako do pravih kadrov, Slovenec, ki je v ZDA poslovni svetovalec, pa, katere so najpogostejše napake in pasti pri vstopanju na ameriški trg. 

Klub ima od aprila letos nova organa, nadzorni odbor in senat. Njune člane smo vprašali, čemu bodo namenjali največji poudarek in kako vidijo delovanje kluba v prihodnje.

tiskarna 1.jpg

Posvetili smo se temi, o kateri se ta hip govori na vsakem koraku: umetni inteligenci. Preverili smo, kako lahko podjetniki izkoristite njen velik potencial za boljše poslovanje.

Na vas čaka zanimivo branje o jahtah, urah, vinu kot investiciji, poletnem poslovnem bontonu, trajnosti, politični satiri, pred mikrofon smo povabili tudi najbolj digitalnega slovenskega župnika, ki je razložil svoj pogled na podjetništvo, delo in počitek. 

Nismo pozabili niti na potovanja, saj vam priporočamo 5 odličnih destinacij za poletni oddih, in na duhovno hrano: v branje vam ponujamo 6 knjig, ki jih v tem poletju ne smete spregledati. 

Tudi v tokratni številki se v osrednjem delu s podjetniškimi zgodbami predstavljajo odlične članice in člani kluba. To so edinstvene pripovedi o podjetniških začetkih, pomembnih lekcijah in prvih poslovnih zmagah. Branje, ki ga ne najdete nikjer drugje razen v magazinu Slovenian Business Club. Članice in člani kluba boste tiskane izvode magazina Slovenian Business Club od 15. junija naprej prejeli v vaša podjetja. Na voljo bo seveda tudi digitalno branje na spletni strani SBC. 

Se beremo! 

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano