Izšla je poletna številka magazina SBC

Dogodki

16. Junij 2023

Izšla je poletna številka magazina SBC

Poletna izdaja klubskega magazina prinaša obilico kakovostnega branja, svežih tem in uporabnih nasvetov, tudi dopustniških. Kakšno branje smo vam pripravili?

🚀 O inovativnosti in vzgajanju zmagovalcev smo se pogovarjali s podpredsednikom kluba dr. Juretom Knezom, lastnikom izjemnega podjetja Dewesoft.

🏆🥇O mentaliteti zmagovalcev, brez katere ne morejo uspeti ne podjetniki ne vrhunski športniki, smo govorili z našo nekdanjo šampionko Tina Maze, ki je z zlatimi črkami zapisana v zgodovino alpskega smučanja in ima še vedno absoluten svetovni rekord v številu doseženih točk v svetovnem pokalu. 

🌡️ V poslovnem termometru boste izvedeli, katera tri področja naj podjetniki spremljajo v prihodnjih mesecih, v kadrovskem nasvetu pa bo kadrovska specialistka predstavila uporabne prijeme za pridobivanje najboljših sodelavcev.

Ameriški trg ni oder hollywoodskega filma, ampak zahteva veliko predpriprav in trdo delo: Slovenec, poslovni svetovalec v ZDA, podjetnike opozarja na najpogostejše napake in pasti pri vstopanju na poslovno privlačen 350-milijonski trg.

💪 SBC - Slovenian Business Club je od aprila naprej močnejši, saj ima nova organa, nadzorni odbor in senat: njune člane, lastnike vrhunskih podjetij, smo vprašali, čemu se bodo pri delu najbolj posvetili in kako vidijo delovanje kluba v prihodnje.


🤖🦿 Posebej smo se posvetili temi, o kateri se ta hip govori na vsakem koraku: umetni inteligenci. Preverili smo, kako lahko podjetniki izkoristite njen velik potencial za boljše poslovanje.

⌚⛵ Čaka vas tudi prvovrstno branje o jahtah, urah, vinu kot investiciji, pa o poletnem poslovnem bontonu in politični satiri. Na pogovor smo povabili najbolj digitalnega slovenskega župnika, ki je razložil svoj pogled na podjetništvo, delo in počitek, ter trajnostno modno oblikovalko, kreatorko obleke za prestižne filmske oskarje, ki verjame, da lahko modna industrija uspešno deluje tudi brez jemanja naravi.

🏖️ Nismo pozabili niti na potovanja, saj vam priporočamo 5 odličnih destinacij za poletni oddih, in na duhovno hrano 📚: v branje vam ponujamo 6 knjig, ki jih v tem poletju ne smete ne prebrati 🙂

💯 Seveda se tudi v tokratni številki s podjetniškimi zgodbami predstavljajo odlične članice in člani kluba. To so edinstvene pripovedi o podjetniških začetkih, pomembnih lekcijah in prvih poslovnih zmagah. Zgodbe, ki jih ne najdete nikjer drugje razen v magazinu Slovenian Business Club 👌

Ne zamudite verjetno najboljšega branja tega poletja! Člani prejmete magazin SBC v vaše podjetje. Če niste člani in bi želeli izvod magazina, nam pišite na: marketing@sbc.si.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano