(fotozgodba) NEU Residences v Ljubljano pripeljal ponudbo, ki je ni nikjer drugje v regiji

Člani

08. Junij 2023

(fotozgodba) NEU Residences v Ljubljano pripeljal ponudbo, ki je ni nikjer drugje v regiji

Ljubljana je postala edino mesto v širši regiji z ekskluzivnim barom priznanih francoskih šampanjcev. Za to je zaslužen član SBC, podjetje NEU Residences, ki je združil moči z dvema izvrstnima poslovnima partnerjema.

V sredo, 7. junija, je nad mestom, na vrhu objekta NEU Residences, zaživel nov prostor urbanega druženja NEU x Moët & Chandon Bar. S tem se je Ljubljana približala svetovnim prestolnicam zabave in postala edino mesto v širši regiji, v katerem bo najbolj priljubljena blagovna znamka francoskih šampanjcev prisotna s svojim ekskluzivnim barom. Na terasi z bazenom v 11. nadstropju inovativnega objekta na Kolodvorski ulici 6a bodo gostje NEU Residences in zunanji obiskovalci lahko odslej vsak dan uživali ob iskrivih mehurčkih, igrivih trenutkih v bazenu in izjemnih razgledih na Ljubljano.  

Z otvoritvijo NEU x Moët & Chandon Bara hiša najbolj priljubljenih šampanjcev na svetu v Ljubljano prinaša 280. let tradicije užitka in blišča – Šampanjski bar na terasi z bazenom in izjemnim razgledom na Ljubljanski grad. 

NEUresidencesxMoet2023-Photo_Ziga_Intihar-328.jpg

NEUresidencesxMoet2023-Photo_Ziga_Intihar-343.jpg

NEUresidencesxMoet2023-Photo_Ziga_Intihar-127.jpg

Ura začetka skrbno izbrana

Otvoritveni dogodek, poln glamurja in elegance v beli in zlati barvi ter seveda priznanih francoskih šampanjcev, se je pričel točno ob 17:43 uri, kar simbolno predstavlja letnico ustanovitve ene najstarejših hiš šampanjcev na svetu. »Moët & Chandon po vsem svetu slovi po šampanjcih, ki ljudi povežejo ob najbolj vznemirljivih in izjemnih trenutkih – od evropskih dvorov do rdečih preprog, od Studia 54 pa do Grand Slamov. Veseli me, da bomo odslej v tem svetovljanskem vzdušju lahko uživali tudi v Ljubljani,« je ob otvoritvi povedal Ivan Novak, market manager za srednjo Evropo v skupini Louis Vuitton Moët Hennesy.

Projekt je sicer plod sodelovanja NEU Residences in podjetja Merit HP, ki v Sloveniji zastopa blagovno znamko Moët & Chandon. »Ponosni smo da smo vzpostavili sodelovanje s svetovno uveljavljeno blagovno znamko, ki se odlično ujema z našimi vrednotami elegance in brezhibne kakovosti storitev. NEU x Moët Chandon Bar vsekakor predstavlja vrhunec naše vizije o ustvarjanju nepozabnih trenutkov na ekskluzivni lokaciji,« pa je poudaril Peter Cesar, direktor NEU Residences. 

NEUresidencesxMoet2023-Photo_Ziga_Intihar-167.jpg

NEUresidencesxMoet2023-Photo_Ziga_Intihar-253.jpg

Simbol blišča že skoraj tri stoletja

Da bo terasa s spektakularnim razgledom na Ljubljanski grad s svojo brezčasno eleganco in neprekosljivo lokacijo postala nova destinacija za vse, ki si želijo izstopati in v Ljubljani doživeti nepričakovano, je prepričan tudi Matjaž Marinšek, direktor Merit HP: »Šampanjci Moët & Chandon so že skoraj tri stoletja simbol blišča in užitka ter najbolj priljubljeni šampanjci za obeleževanje pomembnih zgodovinskih dogodkov in osebnih praznovanj. Vsak trenutek z njimi postane bogato doživetje in kjerkoli so zraven, je razkošna zabava zagotovljena,« je izpostavil in skupaj z gosti nazdravil 280. obletnici, ki jo hiša Moët & Chandon praznuje letos.

In zabave včeraj na terasi nad mestom vsekakor ni manjkalo. Poleg radoživih mehurčkov so jo tja prinesli tudi Neobrass kvintet in DJ Matija Marion, čute obiskovalcev pa so še dodatno prebudili prigrizki izpod rok chefa Klemna Skubica, ki so vrhunsko dopolnili tri izbrane etikete šampanjcev, s katerimi so gostitelji razvajali goste – ikonični Imperial, romantični Imperial Rose in Ice Imperial, razvit posebej za vroče poletne trenutke, saj predstavlja prvi in edini šampanjec, ki ga pijemo z ledom.

 

NEUresidencesxMoet2023-Photo_Ziga_Intihar-147.jpg

Vsi trije bodo skupaj z ostalimi etiketami hiše Moët & Chandon na voljo v redni ponudbi bara, ki jo bodo dopolnjevale še premium vode S. Pellegrino in Aqua Panna ter trije koktejli (long drinks), ki se bodo menjavali, izkušena barmanska ekipa pa jih bo sestavljala iz pijač v ponudbi skupine Moët Hennesy. V skladu s filozofijo spodbujanja nepričakovanega je goste presenetil tudi nastop sinhronih plavalk, ki so v bazenu pričarale naravnost čarobno vzdušje, v katerem sta uživali tudi slovenski članici Moët Society skupnosti Alma Kochavy in Evita Česnik.

NEU x Moet & Chandon Bar bo za goste NEU Residences in zunanje goste odprta vsak dan od 17:43 do 22. ure, mizo pa je potrebno rezervirati preko obrazca za posebne ponudbe na spletni strani NEU Residences.

O slavni hiši šampanjcev

Hišo Moët & Chandon je leta 1743 ustanovil Claude Moët, njegov potomec Jean-Rémy Moët pa jo je povzdignil do mednarodne slave, saj je sanjal, da bo »šumenje šampanjca delil s svetom«. Hiša ima največje in najbolj raznolike vinograde v regiji, s katerimi ponuja univerzalen in vsestranski izbor šampanjcev za vsako priložnost in okus. Vsako kreacijo v beli in rožnati – od ikoničnega Moët Impériala do prefinjene zbirke Grand Vintage, od osvežilnega Moët Ice Impériala do nežnega Nectar Impériala – je enostavno vzljubiti, saj očara in navdušuje s širokim spektrom okusov in arom, s katerimi zajame osupljivo širino svojega terroirja. Moët & Chandon si s svojim dolgoročnim trajnostnim programom Natura Nostra prizadeva za zaščito biotske raznovrstnosti v regiji, od leta 2009 pa podpira tudi človekoljubne dejavnosti v okviru pobude Toast for a Cause.
Foto: Žiga Intihar

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano