Bi radi uspeli na avstrijsko-nemškem trgu?

Izbrani nasveti

01. Junij 2023

Bi radi uspeli na avstrijsko-nemškem trgu?

Z zanimivim izdelkom in samozavestnim pristopom vam to tudi lahko uspe. 

Primer dobre prakse je podjetje MeisterWerk, d.o.o., član SBC - Kluba slovenskih podjetnikov, ki že 25 let pomaga uglednim nemškim in avstrijskim znamkam uspeti na njihovem trgu s pomočjo celostnih marketinških kampanj in prodajnih kanalov.

Avstrijsko-nemški trg predstavlja velik izziv za slovenske podjetnike. Še vedno prevladuje miselnost o nemški in avstrijski prekaljenosti ter nedostopnosti. Slovenska podjetja se dojemajo kot podizvajalci ali izdelovalci polizdelkov za ta trg, kar žal pogosto vključuje tudi tuje posrednike, ki si želijo velik del pogače. Z direktnim in ponosnim pristopom na teh tujih trgih bi lahko ta zaslužek ostal v domačih podjetjih. Sodelovanje na teh trgih ponuja velik potencial za uveljavitev slovenskih podjetij s svojim znanjem, zagonom in brez predsodkov.

Podjetje MeisterWerk je dokaz dobre samozavestne prakse, saj je z uporabo svojega slovenskega marketinškega znanja in dizajna pomagalo uglednim avstrijskim in nemškim podjetjem uspeti na njihovem in evropskem trgu.

Uporabljajo širok spekter prodajnih kanalov, vključno s klasičnimi prodajnimi navezami, reklamnimi kampanjami in digitalnimi mediji, kar omogoča celovit pristop k prodaji.

Vsak, ki vstopi na tuj trg, se zaveda, da se kulturni poslovni krogi razlikujejo. Prav te razlike skrivajo velik potencial na poslovni poti. Slovenski poslovni prostor s svojo diverziteto in fleksibilnostjo ponuja vrsto možnosti na skupnem evropskem trgu.

Slovenskim podjetjem pomagajo unovčiti dinamiko in strast

Podjetje MeisterWerk s svojo 25-letno aktivnostjo uspešno potrjuje vse te prednosti s svojim uspehom na teh trgih. Ni pomembno, v katerem poslovnem sektorju delujete - prehrambna industrija, farmacija, kozmetika, modna industrija ali tehnološki sektor. Pri vsem tem je pomembno, da se na trgu ponosno predstavite s svojimi prednostmi, ki pa jih slovenska podjetja in izdelki vedno bolj izžarevajo s svojo inovativnostjo in prilagodljivostjo.

skupinska1-1.jpg

Po vseh skupnih letih odprtega evropskega trga ne bi smeli več gledati na članice EU kot na tujino. Moramo se zavedati načela, da "če nekoga z odprto dušo sprejmeš, boš tudi tako sprejet". Le na ta način ustvarimo enakopraven gospodarski prostor, kjer vsak lahko izstopa s svojimi prednostmi. Slovenska podjetja nedvomno izstopajo s svojo dinamičnostjo in strastjo svojih kadrov. To dejstvo je popolnoma prepoznano tudi s strani nemških in avstrijskih strank podjetja MeisterWerk, ki znajo usmerjati to energijo slovenskega kulturnega poslovnega pristopa in pogleda v svojo korist pri uveljavljanju njihovih blagovnih znamk in dosežkov na njihovem trgu.

Največjo strast in veselje je MeisterWerk črpal iz izziva, kako razbliniti kulturne ovire in predsodke ter si za naslednjih 25 let zadati nalogo: pomagati slovenskim podjetjem samozavestno in uspešno prodreti ter prodajati na teh tujih trgih, izkoristiti svoje znanje in izkušnje.

O podjetju Meisterwerk

Agencija MeisterWerk je že več kot 25 let aktivna tako na slovenskem kot na nemško - avstrijskem tržišču. Sodelujejo s številnimi mednarodno prepoznavnimi podjetji. S svojimi izkušnjami in znanjem vam lahko pomagajo pri prodoru na avstrijsko - nemško tržišče. Ekipa digitalnih strokovnjakov (Poper.me) poskrbi za raziskavo trga, marketinške kampanje in spletne strani. Medtem ko ekipa MeisterWerk poskrbi za celostno podobo vašega izdelka, kar vključuje vse od tiskovin do lansiranja vaših izdelkov na maloprodajne police.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano