Zasavski Chipolo po Applu zdaj pomaga tudi Googlu

Člani

11. Maj 2023

Zasavski Chipolo po Applu zdaj pomaga tudi Googlu

Podjetje Chipolo je eno izmed prvih podjetij na svetu, ki se je pridružilo Googlovi aplikaciji Find My Device, del tega ekosistema pa sta zdaj postala tudi iskalnika predmetov Chipolo ONE Point in Chipolo CARD Point. Iskalnika delujeta izključno z omenjeno Googlovo aplikacijo. Član SBC – Kluba slovenskih podjetnikov bo uporabnikom Androida z rešitvama pomagal najti založene in izgubljene stvari, kot so ključi, denarnica, prtljaga, nahrbtnik, potni list ….

Tehnološki gigant Google je posodobitev aplikacije Find My Device predstavil na letošnjem dogodku Google I/O 2023. Googlove rešitve uporabnikom novem omogočajo preverjanje lokacije bluetooth naprav (slušalke, zvočniki …) na zemljevidu aplikacije Find My Device s pomočjo vseh uporabnikov Androida na svetu, ki so del Googlovega omrežja Find My Device.

Podjetje Chipolo je na področju bluetooth iskalnikov ena izmed vodilnih blagovnih znamk. V portfelju ima iskalnike, ki delujejo z njihovo lastno aplikacijo Chipolo. Leta 2021 so se z linijo iskalnikov Chipolo SPOT pridružili Applovi aplikaciji Find My, zdaj pa so na trg postavili še iskalnika Point, ki na podoben način delujeta z Googlovo aplikacijo Find My Device.

O pametnih rešitvah Chipolo 

Chipolo ONE Point je obesek za ključe, Chipolo CARD Spot pa kartica, ki ni nič večja od kreditne in se popolnoma prilega denarnicam. Na voljo sta v umazano beli barvi, oba produkta pa preko bluetooth povezave, ki se povezuje v mrežo več sto milijonov Android naprav po vsem svetu, pomagata najti izgubljene ali založene predmete. 

»Ponosni smo, da sodelujemo podjetjem Google in da sta naša iskalnika del njihove Find My Device mreže. S tem se je iskanje osebnih stvari dvignilo na povsem novo raven, saj daje uporabnikom Androida možnost, da locirajo svoje izgubljene stvari s pomočjo Googlovega ekosistema Find My Device, pri čemer je dobro poskrbljeno tudi za varnost in preprečevanje sledenja s pomočjo aplikacije. Uporabniki Androida zdaj preprosto namestijo Chipolo Point produkte na svoje ključe, denarnico ali prtljago in tako lažje sledijo svojim stvarem.« pravi direktor in soustanovitelj podjetja Primož Zelenšek.Podjetje Chipolo že 10 let pomaga iskati izgubljene osebne stvari, do danes so prodali že 3,5 milijona produktov po vsem svetu. Chipolo je nastal leta 2013 iz skupine zasavskih prijateljev in se razvil v svetovno prepoznavno podjetje, ki na prvo mesto še vedno postavlja svoje temeljne vrednote in preko njih gradi pristne odnose s svojimi uporabniki. Chipolu uspeva tehnološko napredne rešitve vpeljati v izdelke, ki so preprosti za uporabo, in z njimi spreminja vsakodnevna življenja ljudi po vsem svetu.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano