(vabilo na spletni seminar) 3 koraki do digitalnega poslovanja

Člani

19. Maj 2023

(vabilo na spletni seminar) 3 koraki do digitalnega poslovanja

Podjetje Mikrocop, vodilni ponudnik celovitih IT rešitev in storitev za digitalno poslovanje, vabi na brezplačen spletni seminar Poglej, testiraj, digitaliziraj // 3 koraki do digitalnega poslovanja.

Seminar bo v četrtek, 25. maja, ob 11. uri. Prijave na tej povezavi. 

Projekti digitalizacije poslovanja marsikdaj ostanejo le na papirju ali kot ideja v glavi. Zakaj? Ker marsikatero podjetje dolgotrajni postopek izvire prave rešitve, zahtevna implementacija in ogromni zagonski stroški odvrnejo od izvedbe. A velik del teh izzivov naslovijo ravno oblačne rešitve. 

S prilagojenimi in prednastavljenimi rešitvami v oblaku, kot je Mikrocopov InDoc EDGE Office za srednje velika in mala podjetja, je potek digitalizacije poslovanja bistveno lažji. Kako so lahko prvi koraki digitalizacije enostavni? 

V podjetju Mikrocop so pripravili brezplačen spletni seminar, ki bo potekal 25. maja 2023 ob 11. uri. Na seminarju bosta izkušen strokovnjak za digitalizacijo poslovanja Anton Gazvoda in prodajna specialistka Ajda Progar predstavila, kako lahko podjetja z rešitvijo InDoc EDGE hitro in enostavno digitalizirajo poslovno dokumentacijo in procese v različnih oddelkih.

Na paketu InDoc EDGE Office bosta v živo pokazala, kako:
- ustvariti,
- iskati,
- deliti,
- podpisati in
- varno hraniti poslovno dokumentacijo.
li event.jpg

Enostavno sodelovanje s sodelavci, varna izmenjava dokumentacije z zunanjimi partnerji in hitro e-podpisovanje s strankami na varen in skladen način so le nekatere od prednosti, ki jih InDoc EDGE Office podjetje pridobi. Za udeležence seminarja v podjetju Mikrocop pripravljajo tudi posebno ugodnost, ki jo bodo predstavili na srečanju. 

Na seminarju boste natančneje spoznali vlogo pooblaščene osebe za varstvo podatkov (DPO) in dobili priložnost, da s konkretnimi vprašanji naslovite predavatelja.

Prijava na spletni seminar na tej povezavi. 

Udeležba je brezplačna.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano