Prestižni Red Dot za Skazo, ki narekuje svetovne trende v industriji 

Člani

18. Maj 2023

Prestižni Red Dot za Skazo, ki narekuje svetovne trende v industriji 

Visoko tehnološko proizvodno podjetje Skaza, član SBC - Kluba slovenskih podjetnikov, je ponovno prejelo prestižno nagrado Red Dot za inovativnost in vrhunski dizajn. Nagrajeni izdelek in blagovna znamka je Organko Daily – inovativna 3,3- litrska posoda, ki je namenjena zbiranju bioloških odpadkov in je izdelana iz reciklirane plastike. 

Čestitamo! 

»Ta nagrada je dokaz naših izjemnih dosežkov na področju trajnostnega razvoja in priznanje našemu industrijskemu dizajnu, ki združuje funkcionalnost, vizualno privlačnost ter sposobnost masovne proizvodnje,« pravijo pri Skazi. Organko Daily je zrasel iz sodelovanja s studiom SITO. 

Skaza je zavezana trajnostnemu poslovanja, trajnostne rešitve razvijajo za poslovne partnerje, med katerimi so denimo globalne multinacionalke v pohištveni in elektro industriji. »Kot razvojni dobavitelj si prizadevamo pomagati našim partnerjem pri ustvarjanju trajnostnih izdelkov od zasnove do končnega izdelka. Naša vizija se osredotoča na inovativnost, učinkovitost in trajnost, kar nam omogoča, da ustvarjamo resnično edinstvene rešitve za naše kupce po vsem svetu«, poudarja pomočnik generalnega direktorja Skaze Niko Medved

V Skazi ob tej priložnosti vabijo tudi slavnostni dogodek in novinarsko konferenco, kjer bodo razkrili, kako se peljemo po poti do tretje Red Dot nagrade. Omogočili bodo ekskluziven vpogled v nastajanje Organko Daily, spoznali pa boste tudi kolaborativnega robota, ki spretno upravljala njihovo proizvodnjo. Na dogodku bodo predstavili tudi ključne inovacije iz projekta digitalizacije Skaza 5.0., ki pelje njihovo proizvodnjo v prihodnost. »Digitalizacija in avtomatizacija sta naši orodji za uspeh,« poudarjajo pri Skazi. 

KDAJ: sreda, 24. 5. 2023 ob 9.30 
KJE: na sedežu podjetja Skaza, Selo 22 3320 Velenje
Dogodek bosta gostila Tanja Skaza, solastnica Skaze in direktorica Inštituta Skaza, in Niko Medved, pomočnik generalnega direktorja Skaze

 

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano