Nov mejnik za SBC člana: Zakorakali so na balkanski trg

Člani

24. Maj 2023

Nov mejnik za SBC člana: Zakorakali so na balkanski trg

Podjetje Ekosen, član SBC - Kluba slovenskih podjetnikov, je hitro rastoč igralec na področju IR-ogrevanja, ki svojo dejavnost usmerja v inovacije ter človeku in naravi prijazno podjetništvo. Ekosen, ki je pravzaprav pionirji na področju IR-ogrevanja, ima te dni dodaten razlog za veselje.

Član SBC je s franšiznimi in licenčnimi partnerji prisoten na Irskem, Angliji, Franciji, Belgiji, Hrvaški, Italiji in sedaj tudi v Bosni.

Pogumna ekipa Ekosena se je namreč nodločila, da bo svoje naravi prijazne rešitve razširila tudi na balkansko tržišče, v Bosno in Hercegovino.

Ekosen je odprl svoja vrata tudi na tržišču BiH 
»Razširili smo poslovanje in v Bosno in Hercegovino pripeljali ogrevalno tehniko prihodnosti. Naši IR paneli nove generacije zagotavljajo učinkovito, zdravo in udobno ogrevanje, zmanjšujejo porabo energije in skrbijo za vaše udobje,« pravi Aleš Babič, ustanovitelj in direktor Ekosena. 

 

 

Ekosen - naredimo svet lepši!
Podjetje se lahko pohvali, da sledijo najnovejšim eko trendom, ki jih skušajo implementirati v njihove blagovne znamke. S svojimi proizvodi nudijo alternativo pri varčevanju z energijo. 

Opremili so že več kot 10.000 domov, poslovnih prostorov in drugih objektov. So ekipa zagnanih in usposobljenih strokovnjakov, ki razvija napredne in učinkovite rešitve ogrevanja, s katerim izboljšujejo kakovost življenja in si prizadevajo za bolj trajnostno prihodnost.

Ekosen, člani SBC - Klubu slovenskih podjetnikov stopajo ob bok najboljšim in najdrznejšim podjetniškim vizionarjem v Sloveniji.

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano