Na letošnji Internautici lahko obiščete Podkrižnika in Mennyacht

Člani

19. Maj 2023

Na letošnji Internautici lahko obiščete Podkrižnika in Mennyacht

Člana SBC, podjetji Mennyacht in Podkrižnik, ki ponujata vrhunska plovila in navtične rešitve, lahko na letošnji Internautici obiščete do ponedeljka, 22. maja. 

Internautica velja za najpomembnejši jadranski navtični sejem. Tudi letos bodo imeli obiskovalci priložnost spoznati novosti in dosežke domače in svetovne navtične industrije. Na pokritih razstavnih prostorih bodo na ogled navtična oprema, ponudba storitev, raznovrstni navtični pripomočki, športna oblačila in novosti iz sveta karavaninga. Na zunanjih razstavnih površinah in morskih privezih si bodo obiskovalci lahko ogledali atraktivne novosti iz sveta športnih motornih plovil, motornih jaht, jadrnic, napihljivih čolnov, avtodomov in električnih vozil.

Paradni program dogodka poteka vse do 22. maja. V tem času se bodo zvrstile premierne predstavitve novih plovil in navtične opreme ter različni vsebinsko atraktivni dogodki, povezani z morjem, ki se bodo zvrstili v petih sejemskih dneh. 
Na dogodku boste lahko srečali tudi člana SBC, vrhunska ponudnika plovil, podjetji Mennyacht in Podkrižnik. 

mennyacht.png

Internautica predstavlja spodbudo za nove ideje naših najboljših inovatorjev s področja pomorstva. Je navdih za iskanje rešitev, ki hočejo morju, Zemlji in okolju več vrniti in manj vzeti, poudarja Jurij Korenc, lastnik podjetja Studio 37, ki je organizator dogodka. Kot pravi, je Internautica tudi nenadomestljiva priložnost za slovenski turizem, saj tudi ta vselej išče nove poti in načine za povezovanje med človekom in naravo.  
 

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano