MennYacht v partnerstvo z vrhunsko slovensko atletinjo 

Člani

11. Maj 2023

MennYacht v partnerstvo z vrhunsko slovensko atletinjo 

Mednarodno podjetje MennYacht Europe AG piše novo uspešno zgodbo. Tokrat v sodelovanju z vrhunsko atletinjo Anito Horvat, olimpijko, nosilko srebrne kolajne z dvoranskega evropskega prvenstva 2023 in bronaste kolajne s svetovnega prvenstva v štafetah.

Podjetje MennYacht Europe AG s sedežem v Švici, ki je v lasti člana kluba Matjaža Murka, je že več kot 25 let uradni in ekskluzivni zastopnik za plovila Ferretti Group. Na enem mestu združujejo nekatere izmed najboljših in najbolj luksuznih blagovnih znamk jaht na svetu – Pershing, Ferretti Yachts, Riva, Custom Line in Itama. 

Član SBC – Kluba slovenskih podjetnikov in izjemna atletinja Anita Horvat bosta pogodbo o sodelovanju podpisala v prihodnjih dneh. Član SBC - Kluba slovenskih podjetnikov vabi na svečani dogodek, ki se bo odvil v petek, 19. maja, ob 14. uri na razstavnem prostoru sejma Internautica v Marini Portorož. 

S podpisom pogodbe bo Anita Horvat postala ambasadorka blagovne znamke (brand ambassador) in promotorka aktivnega življenjskega sloga, ki ga ponuja navtična panoga.

Poleg odličnih profesionalnih dosežkov sta oba partnerja, MennYacht Europe AG in atletinja Anita Horvat, prepoznana po predanosti ciljem in spodbujanju vrednot timskega dela, športnega duha in industrij, ki spoštujejo okolje. MennYacht Europe AG kot vodilni v navtični industriji v regiji stremi k temu, da bosta odličnost in profesionalnost njihov prepoznavni znak, podobno kot atletinja Anita Horvat, ki cilje usmerja na doseganje vrhunskih rezultatov in uvrstitev na letošnjem svetovnem prvenstvu v Budimpešti in prihodnjih olimpijskih igrah, ki jih bo Pariz gostil leta 2024.

anita horvat mennyacht .jpg
 

E-novice

Naročite se na ključne informacije in praktične nasvete.

Zahtevano
Zahtevano